Saturday, December 10, 2011

panass...panas...gambar2 huduh CG !! *erk ??*


ini entry bergambar, siLa pasang spek tebaL2 *takde motip*

di kaLa maLam buLan bercahaya terang, dua orang makhLuk sedang main skype2 dengan senang hatinya...dah aLang2 eLok2 bertudung bagai semata nak skype *banyak bunyik puLak kan ?? dah tentu2 aurat nak kene jaga* so sajee Lah menggedik segaLa nak main tangkap2 gambar menggunakan YouCam *hekhekhek, maLu jee...rase macam CG sorang jek sukee feeLing2 depan camera Laptop*

ehem, seLaLu kaLau perempuan jee mesti akan dikutuk dengan buat muka camwhore aLa2 comeL memiLiki senyuman yang kiut miut Lagi meggoda *ianya hanya berkesan kepada perempuan yang comeL Lote aje Lah kan, bak kata para LeLaki* contoh2 pose yang digemari oLeh para wanita *termasukLah CG* adaLah seperti berikut :

menayangkan 2 jari yang mungkin disaLahtafsirkan oLeh para LeLaki yang korang mahu diduakan *hiksss* pose peace namenyeee =)

posing aLa2 manja konon menayangkan sifat Lemah Lembut Lagi memiLiki sifat perempuan meLayu terakhir dihiasi senyuman dan Lirikan yang menggoda *hekhekhek, gambar ini faiL*

muka membuLatkan mata yang sepet konon nak bajet awek korea dengan senyum tayang gigi macam taring vampire mini...terserLah kan kecomeLannyee *Lagi sekaLi, gambar di atas faiL*

terLupa puLak nak snap gambar mata buLat bermuncung itik...dem !! *HAHAHAAHAH*

CG tau ramai jejaka2 yang rase macam nak menyokong jee statement CG bahawasanya para gadis sangat Lah gemar buat aksi2 sebegitu tak kira ketika camwhore ataupun posing time ambiL gambar...weLL, it's nature Lah kan...maka dari itu tercetus Lah daLam pemikiran seorang manusia untuk mencabar CG supaya keLuar dari kepompong 'awek bajet comeL biLa ambiL gambar'...beLiau teLah berkata yang CG nie tergoLong daLam perempuan yang controL biLa snap gambar and memang CG admit Lah kan...yeLah, satu gambar worth 1000 words kan ?? *takde kene mengene Langsung* tapi, pertuduhan beLiau adaLah tidak benar...dia tak kenaL sapee CG Lagi secara mendaLam neh....

hurrrmmm, sedangkan bersama mr.boyfie pon mimik muka CG ambiL gambar adaLah ikut suka hati dan mood, inikan puLa di khaLayak umum...LagiLah CG tak kisah buruk tak buruknya sesebuah gambar yang diambiL...especiaLLy gambar2 candid kan ?? so, untuk tidak menghampakan orang yang bersungguh2 nak tengok muka2 CG yang tak controL cun Langsung, i'LL present you :

hidung sudah serupa serombong kapaL *hikhikhik*

gigi rabbit yang tak berapa nak rabbit

CG rasa ini hodoh jugak, sape kate comeL dia adaLah kaki ampu !! *HAHHAHA*

nauzubuLLah, herot berot muLut CG...ceeehhhh~

mukee tahan berak *i guess*


ehem...CG bagi 3 minit jeeekk nak geLak or kutuk muka2 busuk CG tuh...so, sekarang sapee katee CG suka controL cun kaLau ambiL gambar Lagi, memang nak kene cuci muLut dia dengan cLorox okayy...ehhh, cukup2 Lah geLakkan mka huduh CG okayy !! maLuuuuu~ Lariiii~


18 comments:

♛ QueAfify ♛ said...

Buat muka tak berapa nak comel pun still comel ah CQ !

LynN LoLa~~ said...

haha. selalu buat muka part tahan berak ea CG?

btw, senang2 singgah laa sini yer ;)
http://cutieylola-leen.blogspot.com/2011/12/its-lolas-scarflet.html

♥ cik_farah ♥ said...

hahaha..
awesome! :)

wawawawa said...

muka licin!!!

Saddila said...

hahaha muka-muka sengal dibuatnya . btw COMEL :)

cikghah ^_^ said...

hah. senyuman penuh makna

LydSunshine said...

Habis terus semua gojes dia. Hehehe.. Gurau je. Tp kira okay la CG bleh jadi unik dan tidak tipikal mcm gadizs yg buat muncung itik kan?

CiK GorGeouS ! said...

queafify : ceehhh...tang mana comeL pon tatau Lah weh~ bhhahhaha~

CiK GorGeouS ! said...

LL : ergh ?? agak Lah kan...muka tahan berak memang paLing ohshem =)

CiK GorGeouS ! said...

CF : HAKAHAKAHAK !! yeah, memang ohshem !! =)

CiK GorGeouS ! said...

wawawawa : Licin eh ?? hakikaaaattt...bersopak...anyway, gunaLah bedak sejuk skaLi skaLa...agak2 muka macam takde jerawat, siLa murnikan dengan mosturizer~ tipss neh~

CiK GorGeouS ! said...

saddiLa : i'm born sengaL okayy..hahaha...org da puji, terima kasih~

CiK GorGeouS ! said...

cikngah : senyum, tak perLu kata apa2~

CiK GorGeouS ! said...

LS : mari Lah kita keLuar dari kepompong biasa~

miss nuna said...

byk nye mimik muke dia bwt..btw suke gmbr yg no.5 tuh..heee.

CiK GorGeouS ! said...

MN : hakhakhak...tak sangka adee jugak orang suka gambar tak senonoh CG ek ?? btw, terimakasih =)

Nur Aischa said...

hahaha seriously, semua nya comel2 belaka! ala kak CG buat muka pelik2 mcm tu pun tetap comel tau <3

CiK GorGeouS ! said...

NA : nie puji2 nie ingat dapat papee ? hahaha~ amek 20 sen neh main jauh2~