Tuesday, December 20, 2011

awek, ayah saya Lagi hensem okayy ??


menaip sambiL makan memang menggangu konsentrasi betuL Lah *tapi buat jugak* tu pasaL entry nie dah terdeLay beberapa jam dari masa asaL muLa menaip *1 petang* dan masa sambung menaip baLik pun makan sambiL tengok cerita baru ganti CINTA ELYSA iaitu, VANILLA COKLAT...tapi pasaL cerita tuh nanti2 Lah review sebab baru first episode kan, so far okayy jee *hikksss*

actuaLLy CG nak sambung cerita hari ahad hari tuh...daLam entry sebeLum nie kan CG ade bagitau yang CG pegi tengok wayang dengan famiLy kan ?? Lepas baLik dari award ceremony tuh kitorang pon pegiLah kat cinema and beLi tiket...my parents nak sangat tengok OMBAK RINDU tuh and CG terpaksa tengok SONGLAP sorang2 sebab budak 18 tahun kebawah tak boLeh tengok *baru tau neh* masa CG beLi tiket wayang tuh, kat sebeLah CG memang ade banyak Lagi kosing and sebeLah CG memang kosong...8.15maLam CG pon masuk wayang...cari2 seat then jumpa tapiiiii...ade puLak sorang mamat nie kat betuL2 sebeLah seat CG...nak buat camne, duduk jee Lah kan...tiba2 :

guy : hai, sorang jee kee tengok wayang nie ??

CG : errr, haah...famiLy ade kat panggung Lain tengok ombak rindu...

guy : kenape tak tengok sekaLi ?? tak minat eh ??

CG : dah tengok duLu dah...

guy : ooo...memang duduk kat ampang kee ??

CG : *tak berape sempat nak menjawab*

awek : korang nie dah Lama kenaL kee ??

CG : *terkebiL2* hah ??

awek : i tanya nie, korang dah Lama kenaL ke ?? *suara dah makin naik*

CG : takde Lah, baru je skejap tadi..

guy : dah La tu you..i yang tanya2 dia

dan kemudian berLaku Lah pertengkaran antara awek dan guy tersebut depan CG...seriousLy, rase takut, gabra dan cuak giLa time tuh kaLau2 dengan CG skaLi kene hambur...and yes, ape yang CG takutkan kemudiannye berLaku...

awek : hah, yang kau pun satu gataL...harap jee bertudung, masuk wayang sorang2 nak cari mangsa Lah tu...gataL macam dah takde jantan Lain puLak Lah kan *orang kat depan beLakang dah start menenangkan* sundaL betuL..kau pon gataL jugak...dah nampak ade pompuan duduk sebeLah kau, tak boLeh nak anjak pegi seat sebeLah Lagi tuh ?? kau memang cari pasaL kan dengan aku...

seriousLy rase macam nak keLuar panggung dek kerana maLu jee okayy...

orang2 kat beLakang : sudah2 Lah tuh...budak tuh tak saLah pon...bende kecik jangan Laa nak buat scene kat sini puLak...adoiii...

married coupLe kat depan : adik meh duduk dengan kami meh...

muka memang tebaL tak hengat Lah kan...maLu woiii tiba2 kene maki hamun macam tuh...tak sempat nak enjoy tengok SONGLAP, maruah CG yang settLe kene SONGLAP...waaaaaaa *nangis daLam hati* daLam hati asyik berkata kata :

  • nak marah2 orang buat ape, nampak sangat rasa insecure...taknak Lah pakwe awak tuh, mr.boyfie berganda hensem Lagik !
  • toLong Laa jangan nak create scene daLam panggung, buat maLu kaum pompuan jee
  • ape masaLah CG masuk panggung sorang2 ?? it happen to be yang famiLy ade kat panggung Lain, bukannyee CG keLuar maLam2 sorang2 semata mata...
  • CG masuk cinema nak tengok movie, kenape CG kene pangkat gataL puLak ?? tak paham betuL

haih, maybe itu adaLah hari maLang CG...sabar jee Lah...ape2 pon Lepas tuh CG enjoi tengok SONGLAP sebeLah married coupLe nie...terima kasih kakak !! =)



cerita nie BEST bagi CG sebabnyee memang Lari Lah dari typicaL cerita CINTA yang Lain..hekhekhek, yeah cinta antara adik beradik memang ohshem...tak nampak pon kasih sayang antara diorang tuh tapi biLa tengok2 baLik, sweet giLa diorang...tak nak review Lah fiLem nie, korang pegi tengok sendiri...memang best !! antara sebab best :


peLakon dia memang terbaik dari Ladang~ serious, ade Lah jiwa nak tengok movie nie..and, kaLau nak tengok bapak ayam and peLacur yang styLe, siLa tengok...memang menjadi...awwuuuummm =)


Lepas keLuar dari tengok movie nie, awek tuh stiLL usya CG dengan pandangan yang menakutkan...masuk jee kereta, CG pon cerita kat parents CG...ayah kata, Lain kaLi kaLau kene Lagi *hope tak Lah kan* cakap kat awek tuh :


AYAH SAYA LAGI HANDSOME DARI LAKI AWAK LAH !!


yeLah...ayah memang handsome...kaLah AARON AZIZ *hikkksss*

24 comments:

mumui said...

ending cete ni slek sikit.. ingatkan AD sempat naik bas tu...hehe

CiK GorGeouS ! said...

mumui : hakhak...mungkin ade SONGLAP 2 ?? kita tak tahu =)

aReLaN said...

hahahaha...pe nye pompuan la.guy tu yg gtl tuduh org len lk gatal.ntah pape.tp ayat last from ayah awak mmg terbaik.

miSs aMaL said...

hadoi..tulah jdnya lau ad pkwe gtl.jadi singa betina la aweknye.haha

CiK GorGeouS ! said...

areLan : that guy just being nice jee...bukan saLah dia pon...

CiK GorGeouS ! said...

MA : haih...marah pon berpada Lah sket..memaLukan orang jee..huuu~

syieda ;) said...

hahaha :D payah betul kalau dpt pakwe gatal. XD

gdsbnga said...

aigooo . baran sungguh minah tuuu . dahlah terus marah gituu . yang pakwe die pun satu , dah tahu awek gitu , lagi nak buat hal =,=

CiK GorGeouS ! said...

syieda : huhuhuhuhuhu~

CiK GorGeouS ! said...

gdsbnga : maybe beLiau period agaknyee =)

ain soofiyah said...

haha.. pape ntah..

CiK GorGeouS ! said...

AS : bengong gamaknyee~ heee~

Puan Gojes said...

Ya Allah u, buat malu kaum pompuan je dia tu. u, napa tak kata selamba je kat pompuan tu 'erk, awak meroyan ke aper' ehhh..geramnye!

BisMi Aishah said...

biLe nk tgk cite nie... adoiiii

heeee

Anonymous said...

rasanya my bf selalu je kacau awek time kitorang kuar .. relaks je la.bkn pe pn. rsnya awek tuh something wrong lah. mesti terlupa amik ubat stress. errkk ..! buat malu compony betul.

CiK GorGeouS ! said...

PG : kaget sgt...apeee pon xde dLm otak time tuh =)

CiK GorGeouS ! said...

BA : cepat2 gi tgk...best =)

CiK GorGeouS ! said...

anon : tu Lah...biaseLah sifat LeLaki kn...susah kaLau awek emo nie

Nur Aischa said...

ee tolonglah, glabah je makwe dia tuh! yg bf dia pun satu bengong, ada ke sempat ngurat akak? sdangkan makwe dia kat sbelah dia. ish geramnya aisyah! haha sian akak..

CiK GorGeouS ! said...

NA : ehh...xcakap eh yang guy tuh sorang2..awek dia maybe gi toiLet or Lambat masuk...hekhekhek~

Bella Roast Almond said...

sedihnya..xpsal2 kna..:(

CiK GorGeouS ! said...

BRA : hurrrmmm...agak Laa tapi maLu jek rase sket =)

dexter's laboratory said...

siot je awek tu. relax je CG, org dengki mmg banyak. laen kali kasi pelangkung je kepale pompuan tu mcm org nak sgt laki die je.

CiK GorGeouS ! said...

DL : haih...tak baik peLangkung orang =) biarkan Laa..CG da maafkan pon =)