Friday, December 23, 2011

demam NAZMI FAIZ tak tau biLa nak habis =)


satu perkataan : EXCITED !!! *tambah sket, giLaaaaaaaa !!!*

amek kau, sebesar2 aLam tempek gambar *comeL sangat !*
ape kes Lah CG nie tempek gambar budak hingusan nie sebesar2 aLam kan ?? weLL, CG adaLah antara manusia paLing excited biLa tau si budak nzmi nie akan berjumpe para peminat dia hari ahad nie..waLaupun pada muLanya famiLy ade pLan nak baLik kampung esok, tiba2 maLam nie parents CG canceL sebab mama and adik2 tak berapa nak seihat...weLL, dah namanya manusia kan ?? hanya mampu merancang..atau mungkin juga ini adaLah petanda jodoh CG and NAMI adaLah kuat ?? *merapu*

waLaupun ade yang dok sindir2 CG atau mematahkan semangat CG nak jumpe budak nie dengan macam2 cerita seperti dia dah ade awek, budak kecik Lah, nazmi jee kot and sebagainya tapi tetap jugak CG minat giLa dengan budak mentah nie *sadis jugak sebab bawah umur, kaLau tak boLeh try ngorat* insyaaLLah CG tetap akan pergi jugak nak jumpe tengok dengan mata sendiri saLah seorang hero boLasepak maLaysia nie *seLaLu tengok kat tv jee kan* menyedari usia CG bukanLah sebaya dengan remaja2 Lain yang over getik nak jumpe beLiau, setakat tengok and dapat ambiL gambar dia pon dah cukup baik *kaLau dapat ambiL gambar BERSAMA dia Lagik bagus kan* anyway, kegembiraan meLampau ini tercetus biLa ade announcement rasmi kat officiaL fan NFM nie kat FB yang menyatakan dia akan bertemu fans dia seperti butiran berikut :

tempat : tutti frutti wangsa waLk
tarikh : 25 december 2011
masa : 2 - 4 petang

kLik gambar ini untuk ke officiaL fanpage NAZMI aka NAMI =)
disebabkan CG tinggaL kat kawasan berhampiran, so ape Lah saLahnyee pegi jengah yee dak ?? *padahaL terkinja kinja nak jumpe dia* so, kepada yang ada di kawasan berhampiran ape kate join CG jumpe nazmi faiz mansor kat wangsa waLk nanti...insyaaLLah kaLau ade rezeki, jumpe Lah kita !!





okayy, excited tak habes Lagi maLah makin semangat...hopefuLLy dapat Lah jumpe nazmi and bLogger2 *doa banyak2* doakan CG dapat jumpe dia yee..nanti boLeh update cerita banyak2 *hikkssss*


p/s : gamaknye maLam nie tido mimpi NAMI Lah =)



22 comments:

Original CikTeddy said...

excited lettew..huhu

jom singgah cik ^^

miss niedNied said...

untunglahh dpt jmpe.. weee
cikCG t kim slm taw kat die... huhuhuhuhu

CiK GorGeouS ! said...

OCT : maunyee tak eksaited...hahahhahaa *geLak setan*

CiK GorGeouS ! said...

MN : hakhakhak...insyaaLLah, kaLau dapat jumpe and tentang dua mata sapai geseL2 bahu...heeee =)

MaryaYusof said...

Bagus ek die ni? Xsempat nak mengenali..tp mmg rmai peminatla...especially dak pompuan ;)

CiK GorGeouS ! said...

MY : bagus sangat tu takde Lah tapi stiLL boLeh giLap =) weLL, CG pompuan kot ! hahahah~

noor syazliatie said...

wow,untunglah..ada jodoh lettewww CG..hehehe

CiK GorGeouS ! said...

NS : hakhakhak..kejadah jodohnye pon tatau~

Mohd Azrul Aziim said...

Wow, dh setaraf pemain dunia ni. Siap ada fan club lagik. Nanti boleh bukak akademi pulak. Hehe

CiK GorGeouS ! said...

MAA : hahahhaa...kita tengok dia bertahan Lama mana...hopefuLLy Lama Lah kan =)

Nur Aischa said...

uihh bestnya~~ aisyah pun nak jumpa dia jugak! to jauh laaa T.T hmm nanti akak jumpa dia snap gmbr byk2 tau :D

nad said...

huihuihuiii...eksaited nye dier ngan nazmi neh...heheheh..pegi jgn xpegi ekk....t amik gmbo dier banyak2..hehe

kaAka said...

CG!!!jeles2...kaaka pn mnt nami gak..huuhuhu..nt kim salam kat dia ye...=D

noor syazliatie said...

hehehehe..jodoh nak jumpe NF laaaa CG..hikhik..best laa,tringin nak jumpa dia tp jauh..sedeh..

CiK GorGeouS ! said...

NA : hurrmmmm...beLum ade rezeki..nanti2 jumpe La tuh =)

CiK GorGeouS ! said...

nad : hahahaha...nak buat camne...dah minat kan..aLang2 ade berdekatan, baik Laa amek peLuang =)

CiK GorGeouS ! said...

kaaka : hikkksss...insyaaLLah =)

CiK GorGeouS ! said...

NS : insyaaLLah...biLa2 dia akan gi tempat awak jugee =)

IllyHannis said...

Alohai , Ily pun minat gila gaban dgn NAMI ! Untungg laaaa dpt jumpe dia :D

CiK GorGeouS ! said...

ILy : nie pon tatau Lagi dapat jumpee ke tak..hopefuLLy..doakan Lah yee...nak sangat jumpee depan2 =)

Afiqah Azmee said...

awhhhh so sweet! nak jadi macamni jugakkk! jom join contest! :)

CiK GorGeouS ! said...

AA : hahahha~ =)