Sunday, December 25, 2011

dah 24 tahun rupanya..kenape CG baru 22 tahun ?? *musykiL*


eeehhhh...tak sedar hari nie dah 25 december Lah !! *hikhikhik* eksaited teramat puLak beberapa hari nie sebab konon2 menyimpan angan2 nak jumpe NAZMI FAIZ hari nie *taktau Lah jumpe ke tak nanti* tinggaLkan kisah NAZMI, hari nie hari krismas...so, kat maLaysia takde snow...and i guess seperti tahun2 LaLu, krismas hanyaLah hari cuti umum biasa...tapi, untuk parents CG, hari ini adaLah Luar biasa kerana :


CG tau ramai yang berdarah hidung biLa tengok picture atas nie kan sebab sweet sangat...kaLau nak tambah sesi mendarahkan hidung pLus menjeLeskan diri korang, meh tengok video home made nie puLak :


HAHHAHAHHA...happy anniversary apak and amak *tiba2* untung Laa kaLau depa tengok, yee dak ?? hehhehe~


10 comments:

Cinta Misteri said...

alahhhh alahhhh alahhhh....
comeynya bila org lama bercinta. happy anniversary to them, parents akk married on 15 december 1976

khalila said...

waaaaaaaaa.... sweetnye diorg... nak future husband cmtu gak. heheh

CiK GorGeouS ! said...

CM : thank you on behaLf of them =)

CiK GorGeouS ! said...

khaLiLa : insyaaLLah akan dapat yang Lebih baik =)

coklatberapi said...

alhamdulillah...sweet je..;))

CiK GorGeouS ! said...

cokLatberapi : heeee...terima kasih =)

tynamuffy said...

twitttttnyer parents tiew :)

CiK GorGeouS ! said...

tynamuffy : hikksss...thanxie =)

Akmal Khalidah said...

Waaa, sweet gituuu :)parents sy punya 11/11. Tak tau lak tahun ape :P

CiK GorGeouS ! said...

AK : hakhakha...gi tanye tahun biLe...heee =)