Tuesday, December 13, 2011

khas untuk SPM 2011 candidates =)


sebagai menaikkan semangat para caLon SPM 2011, CG buat entry meLekat ini khas seLama sebuLan okayy...untuk entry terbaru, siLa scroLL ke bawah Lagi *good*




and



untuk bLogger2 / adik2 fasi keLoLaan KKDK UTHM / adik2 form 5 semaLaysia yang akan atau sedang mengambiL SPM tahun nie,

  • banyak2kan rehat dan jaga kesihatan sebab badan tak sihat otak pun tak boLeh berfungsi dengan baik...
  • untuk sebuLan nie, tinggaLkan Lah FB, twitter, bLog dan semua Laman sosiaL untuk sementara waktu *kaLau gap papers tuh jauh, boLeh Lah on sekaLi sekaLa*
  • jangan ambiL heavy breakfast kaLau ada paper pada hari tersebut takut2 kaLau korang mengantuk nanti...
  • jangan baca buku2 rujukan dah sebab nanti otak korang akan semakin mereng *hehehe*
  • banyak2kan doa dan tawakkaL...insyaaLLah usaha korang akan berbaLoi...
  • jangan Lupa bawak sLip exam, aLat tuLis dan keLengkapan secukupnya untuk SPM...jangan tengah2 exam tiba2 Lupe bawak drawing board *untuk budak amek LK*

so, semoga menghadapi SPM dengan tenang okayy =)

*tiba2 rindu zaman SPM kat SERATAS duLu*

p/s : SPM candidates yang sedang baca note ini harusLah segera offLine *hikkkkss*


26 comments:

Asy Faro said...
This comment has been removed by the author.
::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

all the best foe spm candidates :)

biar-hati-berbicara said...

adek2 yg nk amek SPM tu meh sini ikut abg rayyan BLODWALKING hahaha
kddng.. BW YAHH

miss Fyqa said...

all the best utk mereka :)

NAZRUL AZAT said...

kalo dorg fail gak SPM dorg mmg nk kene dush la tu, cik gojes dh buat motivasi baekk punye :-)

Ain Atika Zailani said...

wahhh jom sama sama doakan semua adik2 calon spm..moga dapat jawab soalan dengan tenang !!! aminnn~

Eena Arrina said...

blogwlking je?xnk adiah ke?ada hadiah utk new follower ena :P

sHEiRa S said...

lol....ni seratas batch mne?

hafiz hafizol said...

haha..bagus3.. :D

Eena Arrina said...

amek hadiah awk kat sini http://lifeofusea.blogspot.com/2011/11/aktsoalan-untuk-follower-new-current-n.html

amy syahirah said...

rindu time SPM dulu =(

Ayien Ocaca said...

waa siap sticky post tu :)
teringt zaman amik spm dlu...
kenanagan tu wlaupon kne struggle wktu tu :)

fatinmyra Sweet :) said...

utk PMR candidates ?
tk adeee keee ? HAHA

Tara Asrar said...

thanks CG :) hehe..

Cik Nanard said...

terimakasih cik gojes !
nanard da smngat balik da nhe . haha ! :D

zawil tursina said...

all the best!!chaiy0kk..xgedik but comel sgt heee :)

Cik Jari said...

mekasih akak..sy akan jawab sungguh2..hehe

khair said...

all da best spm candidates...
including my brother...:)

CekbOlat-bOlat said...

tengss cikgojess ! miss uu.. *hugs

smilenajah93 said...

goodluck spm :)

♥ Qilah_kikO ♥ said...

gud luq! ;)

Jerr said...

wah , nak SPM lagi sekali ke ? boleh ? ha

Mr Lonely said...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

laskar pelangi said...

heyyaaaa....dah jadi bekas budak amek SPM cam mana plak ehhh? ^^

Blog Panjang said...

KKDK UTHM ? wah senior nih. hait! aku kktdi. :) dtnglah singgah skali skala.

Hareez Haiqal ™ said...

CG.. saya dah abis ponn.hoho~