Tuesday, December 6, 2011

entry gedik datang kembaLi...hikhikhik =)


ehem2...entry gedik datang Lagi...kaLi nie CG pasti mr.boyfie duduk diam2 tak terkata apee dah sambiL berfikir : 'si giLa nie betuL2 tergiLa2 kan Laki Lain kee seLain dari aku ??'...biarkan dia dengan tanda tanya dia sehingga runsing *BHAHAHHAA* baru dia tahu yang CG nie bukan dah macam kene gam secara permanent biLa hati CG teLah ditawan, you have to work hard to make it consistentLy stick to you okayy *jangan nak hentam pakai buang puLak...my choices are stiLL wide open, so do you...hikksss*

hari tu masa tengah makan, adik mr.boyfie caLL tapi tiba2 handphone dia mati puLak sebab bateri cikai dia tuh tak sempat charge kateenyee...so, CG pon offer caLL baLik pakai teLefon CG and nasib baik ego dia tuh takde puLak tebaL bagaikan kamus dewan bahasa dan pustaka edisi ke Lapan hari tuh and dia pakai teLefon CG...tengok waLLpaper gamba nazmi faiz dia dah buat muka tak pueh hati tapi CG maLas nak Layan...then, dia pon scroLL Laa phonebook nak cari phone number adik dia kat handphone CG, tiba2 dia cakap :

( mr.boyfie : MB, CG : CG )

MB : apee kee banyak nyee number Laki daLam tepon kau neh ??

CG : ehh, yeekee ?? biaseLaa, stok simpanan kekasih hati simpanan *muke seLamber kunyah makanan*

MB : eLok ah tuh, senang hati aku nak Lepaskan kau nanti *terus cakap kat tepon dengan adik dia*

CG : hmmmm *raLit makan sambiL tengok tv*

seLang beberapa minit kemudian...

CG : tengok apee Lagi tuu kat tepon i tuuu...ingat tengah cakap kat tepon Lagi...

MB : pinjam tepon jap hantar mesej kat adik, tepon Lama2 mahaL kot...

CG : oh, okayy *sambung makan Lagi sambiL tengok tv*

then mr.boyfie pon bagi baLik handphone and CG terus simpan daLam beg...pastuh memang tak bukak2 dah sebab tak bunyi ade orang caLL or ade mesej pon sehinggaLah sampai kat rumah...tu pun sebab peLik kenapee handphone tak bunyi2 Langsung...aLangkah bengongnya, handphone teLah siLent and ade 2 text kot...biLa tengok waLLpaper handphone ade gamba mr.boyfie bersama muka busuknya *chooyyyy* kemudian CG pon cari Laa number beLiau nak anta messege tapi tak jumpe...scroLL punyee scroLL, terjumpee name 'HATER NAZMI.F'...tak payah check pon dah tahu sapeekah empunya diri, tak Lain tak bukan pakcik giLa tu punyee number Lah kan...aLL the way scroLL handphone tu, CG perasan kebanyakan nama kaum2 LeLaki dah berubah jadi nama perempuan, contoh : abg KHALID jadi abg KHALIDAH, ADIB jadi ADIBAH, ABU jadi ABUNIAH...ape kejadah punyee perangai Lah dia nie...then CG text dia :

CG : muka busuk sape kat wpaper hp i neh ??

MB : wpaper b4 diz lg busuk kot..xpyh nk koya sgt !!

CG : apsal name pompuan btmbah dlm phonebook list ??

MB : tadi diorang kol katee dah buat surgery tuka jantina...

CG : apekejadah tukar name u jd 'hater nazmi.f' kat my phonelist ??

MB : tunjuk perasaan bhw i hate him !!

CG : ngape nk bnci dye plak ?? bkn dye bt slh pong...

MB : bnci lh sbb u slalu lbhkn dye je dr i...2 nmenye, cri gado..

CG : motiff sangat !!

MB : jgn tuka wpaper 2 tau..at least, i knw u'll c my face 1st everyday in the morning..terase comel plak bile ngade2 skali skala camni kn ?? :p

CG : se.pi.ce.les..dh la, nk tdo !!

MB : png ah ak ad awek hti btu cam kau neh..cisss...cri lain lah cmni ;(

CG : okayy...cri lah...dh jmpe nnti bgtau ye..blh compare mne lg best, gila2 n happening cam i, hakhakhak...jgn nyesal dh ah, okayy ??

MB : kuang ajo, aku gak kene blk..dh ade option len ke ??

CG : maLam !! zzzZZzzZZzz :)

biarkan kisah mr.boyfie dengan kerunsingan atau kegembiraan dia...mari beraLih kepada sweethears CG yang ternyata memang hensome tak hengat dunia tahap boLeh meLeLeh air Liur tadah boLeh dapat berbaLdi2 *hikksss, mode gataL*

gara2 tengok ombak rindu hari tu, memang sekaLi Lagi jatuh cinta beratus kaLi pandang Lah kat abam AARON AJIS kita nehh...punyee tekad hati nak Lupakan cinta terhaLang nie satu masa dahuLu, rase nak khianati jee janji itu sebab memang macho habes Lah beLiau...dah Laa macho, bersifat protective terhadap perempuan puLak tuh daLam cerita tersebut...dengan air mata peLesu *mungkin* yang daLam pakej menyayat hati wanita CG nie, memang ohshem Laah abam AARON nie...kaLau haLaL, dah Lame CG peLok2, kiss2 bagai *oooppps, statement !!*

kisahnyee hari tuh tengok BREAKING DAWN bersama sama makhLuk gedik sekaLian di bpmaLL teLah menemukan CG dengan SETH CLEARWATER atau nama betuL dia BOOBOO STEWART...ehem, muLa2 macam tak perasan yang pernah tengok muka dia neh daLam twiLight saga duLu *masa tuh dia neh kecik Lagi kot* tapi biLa tengok baLik, oLoLoLoLo tomeeiiinyee diaaaa....makin dah besar makin hensem puLak...nak2 Lagi daLam cerita nie muka dia memang nak dekat sama dengan aLL time favourite CG iaitu TAYLOR LAUTNER a.k.a JACOB BLACK...

hekhekhek...waLaupun bertindik tapi tetap hensem !! ngehehhehee~ kawan CG, cik meLLy *bukan nama sebenar* pon dok kaLut nak berebut suka kat dia nie Lepas habes cerita...siyes, tengokLah pakej Lengkap babyface dengan senyuman membunuh dia tuh...jantung sapa tak berhenti berdegup weh ?? tambahan puLak, daLam BREAKING DAWN, watak yang dia bawak adaLah watak suci2 sahaja...means, yang side beLLa and jacob Lah kan...maka, bertambah chenta Lah CG kat beLiau...

ini puLak gambar dia tayang six pack dia tuh..awwwuuummmm...sajee tau nak goda2 CG !! kemain nie...kecik2 dah pandai nak goda CG !!! geget kang ~ *giggLes*

waLaupun booboo tayang six pack dia tapi tetap tak voLeh Lawan meter kecintaan CG kepada beLiau daLam BREAKING DAWN nie :

oh my JACOB BLACK !! why are you sooooooo frigging hot without shirt ?? even you've covered with thick bLankets, you'LL stiLL own the most awesome titLe from me okayy ?? *bajet tayLor Lautner bacee Lah kan* okayyy, drooooLing !!! terjatuh cinta Lagi...bhahahahahah~

gambar seterusnya memang sajee nak bagi mr.boyfie berasap...CG tak paham kenapee nak jeLes sangat terhadap hero muda negara nie....kamon Lah, 17 tahun kot ?? *tetap nak tempek kan ?? Lagi Lah tak paham dengan perangai sendiri*

nazmi faiz mansor *HAHAHHAHA* nie Lah gamba waLLpaper itu

memang muka busuk nazmi faiz mansor, tapi tetap comeL *giggLes*

nie muka tak tahu apeekah emosi dia...tetap comeL, you aLLs *mampos !! BHAHAHAA*





p/s : aku cari gaduh bukan nak menduga kau, aku rasa kau comeL biLa kau muLa ngade2 nak perhatian dari aku...hahahhaha~ baru Laa kita saLing menghargai, kan ??


16 comments:

ayiel said...

hahahaha sumpah gelak guling2 baca entry nih

bukan macam tapi memang sweet lol! laki memang saje nak ngade2 eh kalau nak minta perhatian??hahaha

banyak betul p000jaan hati kan? cukup kuota 4 plak tu, tu pun kalau mr. boyfie tak termasuk dalam list laa haha

CiK GorGeouS ! said...

ayieL : heh...nie baru 4 jee yang CG cerita...yang CG tak cerita pLus terserempak2 tengah jaLan ntah capai bapee juta Lak kan...bhahahah~

Saddila said...

kakak CG . comel gila kakak dgn boyfie .
sweet sangat . gaduh2 manja . erghhh tetiba jelous .
eee gedik . saje je nak perhatian . suka laki mcm tu . hihii .
tapi laki dila memang mcm tu pun . hahha .
semoga bahagia dan happening selalu kakak :))

CiK GorGeouS ! said...

saddiLa : takde mende nak jeLas Lah kan..bhahhaa~ =)

.: mama lynn :. said...

ensem jugak.. tp mama lynn jenis taste kat en suami sorg je..hik hik ..

CiK GorGeouS ! said...

ML : haippp...orang2 dah berkahwin dah keLuar dari League neh...ngahahhaa~

Cik Semut... said...

amboi..sewetnye MB cik gojes jeles..hahah..

aReLaN said...

hahahaha...lawak la korang ni.adoiyaiii

CiK GorGeouS ! said...

CS : tak payah nak jeLes...anda akan dapat yang Lebih baik...hikkss~ =)

CiK GorGeouS ! said...

areLan : ini Lah jadinya kaLau dua2 pon berotak kanak2 riang~

k.h.a.l.i.l.a said...

ahahaa.... comel gile CG ngan pakwe!

CiK GorGeouS ! said...

khaLiLa : hekhekhek...maLu Lah sayeee =)

Nur Aischa said...

hahaha klakar and so sweeeeeet :D uwww yg stewart ni mmg betul2 hensemmm ni nak cair nih. haha

CiK GorGeouS ! said...

NA : adesss...booboo stewart memang comeL sangat ! =)

scha al ahmad said...

wuhoooooooooooo..
suweeeeeeeet..
gadoh2 ntok dekat mmg besh kan? ;)

CiK GorGeouS ! said...

SAA : hakhakhak...memang best pon main gaduh2...rase macam nak tepok dahi Laju2~ =)