Friday, December 16, 2011

CG dah, anda biLa Lagi ?? *hikss*

ehem...ehem...tumpang meLaLui yee...saje nak tayang nie :




CG dah tukar FB kepada FB timeLine...anda biLa Lagi ???


ade kate best, ade kate tak best...weLL, CG kata best sebab rasa macam website sendiri...hikkkssss~ Lebih baik tukar sendiri sekarang daripada nanti ditukarkan secara paksa reLa...beLajar awaL2 supaya nanti takdeLah terkejut beruk yee...happy expLore !!

14 comments:

khalila said...

wahhh..... CG dh tukar. errr... nk tukar kat mane?? huhu

khalila said...

ok, dah tukar. huhuu... nk explore dulu

CiK GorGeouS ! said...

khaLiLa...hakhakhak...gi expLore..hide ape yang patut =)

Nur Aischa said...

wahh mcm mana tu?? agak tak brapa faham la kak cg..

aReLaN said...

xpaham.tkr layout fb ke apa ni???hahaha..pyh btul lampic ni

CiK GorGeouS ! said...

NA : cube pegi godek2 FB member yang dah tukar time Line...nanti dia akan aja... =)

CiK GorGeouS ! said...

areLan : yeah, FB akan bertukar jadi timeLine secara permenant muLai 22 dec nie *dengar2 Lah katenyee* sekarang dah boLeh start tukar Layout =)

alif ismail said...

Salam...

jalan-jalan sambil bertanya pendapat...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/lelaki-jambu-vs-lelaki-macho.html

alif ismail said...

thanks ye sudi bagi pandangan...amboi, marah ke cik gojes???? hehehe...

CiK GorGeouS ! said...

AI : hekhekhekhek...mane dee marah...kan kee bagi pandangan tuh =) heee~

misyamissyou said...

penah buat dulu layout ni...remove sbb xsuke..alih2 fb tukar balik..haihh

Lee Reyn Kwon said...

superb~!

CiK GorGeouS ! said...

misyamissyou : nak wat camne kan...nanti akan tukar permanent jugak =)

CiK GorGeouS ! said...

LRK : yeah !