Saturday, December 17, 2011

hari yang penat tapi best =)

kan CG dah kata yang hari minggu adaLah hari Liburan keLuarga dan kawan2 kan ?? so, memang hari nie CG memanfaatkan kata2 CG tuh kepada dunia reaLiti...orang kata, 1 gambar boLeh ceritakan 1000 cerita...nah, CG bagi 3 jee gambar duLu as a teaser cerita yang berLaku pada hari ini...CG terLaLu penat untuk menaip entri panjang Lebar mnceritakan satu hari yang penat dan seronok nie *hikksss*

pagi2 dah keLuar rumah and nie adaLah route perjaLanan kami pada hari ini :

ampang viLLa - muzium negara - gaLeri tun abduL razak - taman tasik perdana - masjid negara - spectrum - ampang viLLa

okayy, ampang viLLa tuh rumah CG Lah...saje gedik nak bajet ampang viLLa segaLa...padahaL rumah kongkang jek *ngeee* eh, banyak cakap...tengok jek Lah gambar2 teaser neh :






ehemehemehemehemehemehemehemhemehemhemhemehemehemhemehmehemehmehmehemhem *sampai biLa pon tak habis macam neh*













okayy, sudah2 Lah kutuk CG :

-apee Lah harap jek bertudung tapi pegang2 jugak dengan LeLaki...

-bukan main Lagi bagi nasihat jangan terLaLu bLa bLa bLa dengan LeLaki, nanti bLa bLa bLa...

-bagi nasihat bukan main, tapi sendiri pon buat *isk3*




si giLa nie ADIK KANDUNG CG Lah !!! *HAHAHHAA*


bajet muLa2 nak biar jeee gamba Last tuh kasi panas, tapi tiba2 teringat ustazah duLu penah kata : 'jangan timbuLkan fitnah dari syak wasangka...nanti sama2 dapat saham'

okayy, CG dah penat...nanti2 Lah CG sambung cerita yeee....hekhekhekhek~

10 comments:

Onitsuka_hana said...

hehe nie yang nak bergosip ni :P

CiK GorGeouS ! said...

OH : haippp...sukee sangat main gossip2 neh =p

Bluewendy said...

hahahahaha...adeh..=.=' cumey jek..=)

Nur Aischa said...

laa igt pakwe td. hahaha ok nanti sambung lagi ;)

yayalicious said...

salam CG..yaya tag blog awk..ade mse t snghla blog yaya okeyh! =)
http://sweetyayalicious.blogspot.com/2011/12/tag.html

CiK GorGeouS ! said...

bLuewendy : CG comeL eh ?? hikksss...maLu~ *pang*

CiK GorGeouS ! said...

NA : kaLau pakwe, awaL2 Lagi da kene pancung sebab main peLok2 =)

CiK GorGeouS ! said...

yaya : heheheh~ terima kasih..insyaaLLAh nanti CG datang jenguk yee =)

alif ismail said...

Salam...

sambil-sambil berblog jom singgah skejap kat sini...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html

CiK GorGeouS ! said...

AI : thank you atas jemptan =)