Thursday, December 22, 2011

bebeL bebeL bebeL..



  • Like seriousLy, kaLau sorang kawan tuh tak boLeh accept you for who you are, screw them !
  • beware of dunia koLej atau universiti, because pada masa nie Lah kita akan dapat kenaL ramai BACKSTABBERS yang bunuh kita sLowLy, tapi menyakitkan...
  • hidup sebagai orang dewasa nie memang banyak kebebasan, daLam kebebasan tuh nanti korang akan dapati ada satu sudut keciL yang masih Lagi tak bebas *wait and see*
  • menjadi bijak adaLah bonus, tapi menjadi terLaLu bijak boLeh membawa keceLakaan *true story*
  • buat baik berpada pada, buat jahat jangan sekaLi...tapi kaLau buat baik tuh tengok2 sikit jangan sampai diri sendiri Lama2 jadi jahat *deep*
  • kadang2 akan ada masa biLa kita rasa diri kita nie Looser dan tak nak berdepan dengan umat manusia...trust me, itu normaL biLa kita penat dengan kehidupan 

heh, entry pendek tapi penuh bebeLan...trust me, korang jugak akan rasa atau pernah rasa kan ?? okayy, tu sahaja..tengah agak upset (-.-")


8 comments:

aReLaN said...

pernah rse sme tu mse zaman student.tp ble dh keje lg teruk tau.hmmm

Nur Aischa said...

sama la, aisyah pun pernah rasa mcm tu jugak.. hmm sedih.. :(

Cik Nurul said...

sangat betul CG, sokong! penah rase... hmmmm

CiK GorGeouS ! said...

areLan : haih...rasa tuh takkan habis =(

CiK GorGeouS ! said...

NA : hurrrmmm...sabar La yeah =)

CiK GorGeouS ! said...

CN : haih...sangat Lah =)

naiemah_ramli said...

pnah rsa pd zman stdnt..sedih2.. T__T

CiK GorGeouS ! said...

NR : hurmm..biase Lah kan =)