Tuesday, February 8, 2011

u aLready knew !

AMARAN :
opening entry agak poyo...scroLL Laju2 untuk tak membacanyee yee *giggLes*
**********************************************
i don't need to post-it-on-FB-waLL to say i Love u everyday bcoz i beLieve u knew (^_^)v
i don't need to say i Love u, i miss u and i need u everyday when we text bcoz i beLieve u aLready knew (^_^)v
i don't need to paste pictures of yours in FB and bLog just to show the worLd how i Love u bcoz i bet u aLready knew it (^_^)v
i don't need to teLL them the story of us bcoz i want it to be speciaL between us (^_^)v
doesn't mean i mention-Less bout u here or in FB *never kot* i don't care bout u, just wanna keep it Low profiLe and Live in our worLd by ourseLf (^_^)v
now i'LL say it : I LOVE U, no matter how~
**********************************************

2 hari Lepas naik cuti nie, keLas aku seLaLu jek canceL...so, aku nie maLas puLak nak keLuar rumah...jadinyaa, menghadap Lappy sahajaLah sambiL usya2 group project *usya je tuh, bukan nak buat* biLa dah bosan2 menghadap buku and notes, aku pon mengambiL keputusan nak bLogwaLking and Layan facebook..so, this is what i'm going to say sepanjang bLogwaLking and FBwaLking :
  • ape kejadahnyee Letak banyak2 pop-up biLe bukak bLog or tutup bLog korang neh ???? rimas aku !! ade yang sampai hang pLak *teros tutup*
  • aLahai sweetnyee tayang gambar pakwe / awek kat header, entry, sidebar, footer, shoutbox widget, pointer dan jugak background ! *sangat tak comeL - gaya anwarHadi*
  • anniversary coupLe pon nak invite buat event kat FB ke ??? *wooot..wooot*
  • seronok dengar bunyi2an kat bLog orang...cube try buat, bukak 10 bLog yang ade Lagu autopLay and sambiL dengar Lagu kat youtube...pergh !! terhasiLLah karya agung muzik di zaman ini *giLa*
  • takdeLah annoying sangat tapi : 'ehhh...takkan singgah je...I FOLLOW U, U FOLLOW I LA BALIK !' tuan, puan, cik, encik...siLa Lihat banner AKU SOKONG INI ! *di kiri atas sidebar*
  • psyco di FB memang menyeramkan !! *deLete*
  • awek access account baLak, baLak access account awek...kantoi curang, maki hamun kat FB *WTF ??*

hurm...ini jek kot buat sementara neh...nanti update Lain !! ngahahhaa~

7 comments:

zharif fikri said...

i like =)

Me3raD mYraD said...

encik zharif : memang Lah wajib u Like~ =)eh3...which part ?? tee hee hee~

Irna said...

i like jugak!! ^_^
sgt betol okeng

Me3raD mYraD said...

irna : haaa..Like3 jugak..part mane yang anda Like ???

Melodic ControL said...

{ape kejadahnyee Letak banyak2 pop-up biLe bukak bLog or tutup bLog korang neh ???? rimas aku !! ade yang sampai hang pLak *teros tutup*}

==> huhhu..konon nk tunjuk dia terror memblog la..bnyk aplikasi dia guna..padahal..wat sakit jiwa raga org jek..Result=tutup teros dan tkkan bkk lagi blog hitew..Padan muka!!! hahahahahha...

{aLahai sweetnyee tayang gambar pakwe / awek kat header, entry, sidebar, footer, shoutbox widget, pointer dan jugak background ! *sangat tak comeL - gaya anwarHadi*}

==>huhuhu..MOtif?? blh dapat Award kot...SWEET COUPLE OF THE YEAR IN BLOG..hehehehhe..so i pun nk wat lah pasni..Header gamba anuar zain, footer gamba aaron aziz, background gamba lee min ho...hahahah...seronok2..bnyk bf i nih...scandalous..huhuh

{anniversary coupLe pon nak invite buat event kat FB ke ??? *wooot..wooot*}

==> ada eh?? wow...sungguh advancecon...

{seronok dengar bunyi2an kat bLog orang...cube try buat, bukak 10 bLog yang ade Lagu autopLay and sambiL dengar Lagu kat youtube...pergh !! terhasiLLah karya agung muzik di zaman ini *giLa*}

==> huhuh..no komen..

{takdeLah annoying sangat tapi : 'ehhh...takkan singgah je...I FOLLOW U, U FOLLOW I LA BALIK !' tuan, puan, cik, encik...siLa Lihat banner AKU SOKONG INI ! *di kiri atas sidebar*}

==> yg ni i sokong banner u tu...i follow if i'm like it...

{psyco di FB memang menyeramkan !! *deLete*}

==> blom pernah jumpa..

{awek access account baLak, baLak access account awek...kantoi curang, maki hamun kat FB *WTF ??*}

==> CRAZY..that the words...

So the conclusion is..i like this entry...huhuuu...

Melodic ControL said...

Oh yes..hampir terlupa..ur opening entry really get my attention..LOVE IT!!!

Me3raD mYraD said...

meLodic controL : awww...thanx for Liking it...just deLivering it with my own styLe..da ramai bLogger yg cakap pasaL haL nie...bout the opening...no komen..thanx 4 the responses~