Saturday, February 26, 2011

mujhse dhosti karoge =)

ASSALAMUALAIKUM !!!

GOOD DAY everybody !!!

hari nie mode nangis sdunia... *sooobbs, sooobbbsss*

hari nie CG duduk kat rumah membesarkan perot !! makan, makan dan makan Lagi...pastu CG pon tercongok depan tv tunggu jam 2 petang nak tengok cerita hindustan kat tv3 *padehaL dah beratus kaLi tengok kot, sampai dah hafaL Laa diaLognyee* cerita ape ?? MUJHSE DHOSTI KAROGE ( transLation : sudikah awak jadi kawan saya ? ) grrr~ can't have enough of tears tengok ini cerita *siyes nie*

ok2, CG a bit jiwang *a bit ?? make it a Lot* daLam keganasan CG, stiLL ada kejiwangan kan...hahaha...weLL, kenape cerita nie buat CG nanges sentiasa :

  • ianya kisah persahabatan yang di bina sejak keciL =)
  • sedih biLa LeLaki tu tak kenaL perempuan yang dia dok emaiL 15 tahun and terus pergi kat perempuan yang cantik tu *beauty does matter*
  • sedih tengok kawan perempuan dia tuh sabar giLa tahan perasaan tengok Laki yang dia sayang cintakan orang Lain which is kawan baik diorang jugak =(
  • paLing sdih masa pooja reveaL kisah sebenar pada raj masa kat London tu !! *janji stiLL nangis*
  • sedih diorang buat pengorbanan semata2 nak jaga persahabatan dan hati orang Lain...
  • sedih tengok proses masing2 rasa cinta antara diri masing2 tapi masing2 menyakitkan hati diri sendiri dan orang yang dicintai...
  • pooja adeLah sangat baik dan sangat Lah memendam perasaan dan cuba bahagiakan orang keLiLing *i wish i can be Like her*

banyak Lah sebab kenapee CG nangis *apekah ade kaitan dengan hidup CG ?? oh !! tidak* movie nie adeLah too good to be true pada CG...i met mostLy guys who onLy attracted with the beauty...seriousLy...memang daLam cerita nie si raj nie pada muLanyaa tertarik dengan kecantikan tina, tapi biLa dia tahu kebenaran : sape yang kongsi minat yang sama, yang baLas emaiL dia dan yang paLing penting, yang memahami dia dan sentiasa dengan dia...dia bagitau yang bukan kecantikan yang dia cari *aaawwww !! it's sooo romantic ok !!* errr...weLL, movies wiLL remain the scenes in movies kan ??

weLL, kepada yang tak pernah tengok Lagi cerita nie, CG memang sukee nak promote untuk tengok cerita nie...memang Laa banyak fantasi jek kan untuk terjadi daLam dunia reaLiti, tapi kadang berfantasi itu Lebih baik dari tak pernah merasai nikmat hidup berwarna warni...

p/s : jangan mainkan hati orang yee kawan2...dunia ini penuh dengan hukum karma, so beware ok ?? oh ! sape2 yang nak kongsi masaLah or bercerita dengan CG, diaLu2kan hantar emaiL ke amiramal@yahoo.com ...insyaaLLah CG akan cube jawab and respon..thank you kepada yang pernah kongsi cerita !! thanx for the support !!!

haa...jom Layan Lagu dari fiLem yang CG suka nie !! weehooo~

mujhse dhosti karoge *Love it*

4 comments:

azie ismail said...

sedang layan hidustan tv3 smbil blog walking jugk....hehehe

best kan cite ni...

CiK GorGeouS ! said...

azie : cerita ini awesome !!!

nelly said...

Cerita buat Nelly nangis ..
alamak ! sensitif .

CiK GorGeouS ! said...

neLLy : same here~