Sunday, February 6, 2011

tanning kuLit in bikini ?? aww~

assaLamuaLaikum !!! waLLaweeyyyhhh !!! i miss u Lah bLog ku yang tak berape nak santek neh !! *tapi aku tetap sayang kau !* weLL, ketaQ tangan jugak Lah tak dapat nak bLogging beberapa hari menghamburkan bait kata nan indah kat sini...bLey parkinson beta kaLau Lame2 tak menaip kat sini !! harharhar *geLak tak ikhLas* tapi aku tau bukan adee orang rindu nak baca bLog aku pon even aku menghiLang beribu tahun Lamanyee *ayat nak tacing jek kan ?? Lempang satu !!*

hahahah~ ok2...3 hari Lebih nie famiLy aku dah booking aku nak becuti together2...aLahai...kateenyee dah Lamee tak dapat kumpuL famiLy camnie penuh (5 orang jek pon) dek kerana aku yang busy kaLah pakcik najib razak *saLah aku jugak ke ??* perancangan asaLnyee nak ke Langkawi, tapi dek kerana sebab musabab yang tak dapat nak dieLakkan maka haLuan ke utara teLah terLencong sedikit ke port dickson !! PD weyh !! *sajee buat nada eksaited untuk tutup rasa di hati* hahaha~ weLL, i reaLLy had fun sepanjang 3 hari kat sana...memang bercuti habis Lah !! *internet tak dapat access, sedih*
hari pertama sampai tuh takde buat apee sangat...kepenatan beta drive...sumee yang bawak kereta masa tuh macam nok haroooommmm...sabar jee Lah...memandangkan kaki sudah sakit main minyak and brek, so Lepak2 kat biLik hoteL duLu *sea view Lagik u ! awww~* even kepenatan, aku susah betoL nak tido...so, adik aku si ainaa teLah dijadikan oLeh aku sebagai tempat untuk test fesyen tudung...hahahaha~ biar Lah die meLawa sikit kan dengan fesyen2 tudung terbaru akuh tuh...ngehehhe~dah penat2 main fesyen2 tudung baruLah kitorang pegi beach untuk usya2 keadaan and survey2 tempat nak bermandi manda....
basicaLLy, dah duduk dekat2 dengan beach kan...so, memang kerja kitorang adeLah mandi manda tak kira masa...atas nie gambar adik aku, aiman yang bajet2 macam modeL kondom agaknyee *ooopppppssss* first day kitorang tak turun Laut pon...just duduk2 and snap2 gambar jek kat tepi2 pantai...bajet macam nak buat fiLem baywatch Lah konon...ahahhaa~ hoteL yang kitorang duduk tuh memang ramai giLak manusia weyh...pooL memang tak pernah kosong Lah...
ini gambar aku dengan aina berLatar beLakangkan apartmen bersebeLahan hoteL yang kitorang duduk...tempat neh, kaLau korang perasan ade joran kan kat beLakang tuh *tak nampak memang pendek umo* mase maLam first day tuh, aku dengan aiman turun La kat area Lobby konon2nyee nak karaoke...bt it turned out ramai pLak umat manusia masee tuh...haizz...kacau daun....so, takkan nak buta2 naik baLik biLik kan..we decided to waLk outside the hoteL dear by this area *merujuk gambar di atas* and sangat ramai kaki pancing kat situ...angin puLak sepoi2 bahasa...aku dengan adik aku neh riLeks2 Lahhh kat tepi2 tuh sambiL story2 kisah adik bradik *itu rahsia*
haaaa...nie Lah hoteL *cikai* yang kami duduk...biase2 jek...tapi, aku tak nafikan Lah tempat neh memang agak cantik and best untuk bawak famiLy bercuti...kaLau nak bawak member2 untuk camping pon memang menarik Lah~ kitorang adee gak ke pekan PD untuk makan...pergh...makan sini memang terbaik Lah masakan die !! maveLes...hahahhaa...aku tau...ramai yang nak teengok gambar aku mandi manda kat pantai kan ???? urrrmmm....kejap yeee...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sori !!! beta pakai bikini !! manee boLeh tayang....hehehehe~
itu saje buat masee nie...jangan marah~

2 comments:

Pezol Stylez said...

mane bikini nyer...suspen je tau...menci i nyah...ish

Me3raD mYraD said...

abg Long : aww..u neh...geLojoh...kaLau nak tengok kene private Lah...sexy u...kang tak pasaL kene banned puLak..hehhe~