Monday, February 7, 2011

25 facts about me !

duLu raseenyee dah pernah jawab, tapi sebabkan cik eLixindora *kLik untuk ke bLog beLiau* dah nak berkenaLan Lagi dengan beta, dengan suka hatinyee beta mencemar duLi menjawab ini tag !! *toLong hempok saye cepat*
  1. nama MIRAD teLah digunakan sejak darjah 6 sebab daLam keLas aku tuh ade 3 orang amira...amira aLias bertukar jadi aLien, amirah izzati bertukar jadi bLack and amira adnan jadik mirad *end up takde yang gunee amira...giggLes*
  2. sangat mudah naik angin kaLau : sakit perut, penat kemudian di paksa, panas and tak sihat *berani buatLah pasaL mase nie, sumpah aku jamin pastuh terus tak berani kawan ngan aku dah*
  3. sangat sLumber *boLeh tanye member2 aku* kaLau rase nak kentut, akan cakap terus : 'aku nak kentutLah' even depan jejakas *hikksss, tak sopan betoL !*
  4. tak pernah guna mesin cash deposit sehinggaLah tarikh 7 febuari 2011 *hari ini daLam sejarah*
  5. suke bawak kereta and motor dengan haLaju yang sangat tinggi...memang sLaLu keene tegur dengan ayat sebab drive Laju *140 km/j jek kot kat highway*
  6. biLa tak suka sesuatu benda, terus cakap ajee...ramai yang dah kene dengan muLut Laser neh...diorang bagi aku name MACHINE GUN *nasib aku bukan debator*
  7. i'm a shopahoLic !! *kene buang tabiat neh*
  8. dari sekoLah menengah form 1 sampai sekarang, tak pernah beLajar dekat dengan area rumah *sek.men kat perak, matrik di meLaka, universiti kat johor*
  9. saye seorang yang sangat benci dengan LIPAS !! *boLeh jerit tau kaLau nampak*
  10. saye suke sorang budak, nama dia ----------------- *rahsia*
  11. sayee sukee muzik, sangat2 !! tapi tak ske hard rock punyee Lagu...
  12. ingat tarikh Lahir aku neh : 19 mei setiap tahun !!! ngahahaha *nak hadiah*
  13. cuba menjadi perempuan tuLen pada tahun 2011 *diorang kate aku macam LeLaki sebeLum nie*
  14. kaLau aku tak masuk UTHM ambiL construction management, maybe aku dah adee kat UiTM puncak aLam ambiL animation technoLogy...i'm gLad i'm in UTHM instead !!
  15. sangat suka aktiviti Lasak terutamanya : bungee jumping, camping and mountain cycLing...yeay !! *bLe Lah dapat buat Lagik kan*
  16. giLa makan jagung and benda2 berunsurkan jagung !
  17. sangat sukee bLuberry cheese tart yang sedap *yummy*
  18. saye ade 4 handphone ! *sony satio, sony k800i, motoroLa L6, sony ape ntah Lagik satu...heee*
  19. i'm a joker !! senang jek nak bergauL dengan aku...
  20. bLogger tegar !!
  21. susah tidur maLam, susah bangun pagi *heeee*
  22. sangat sensitif di bahagian hidung...asyik nak seLesema jek !! *pastu muLee Lah moody*
  23. i prefer to text in engLish instead of bahasa *especiaLLy biLe nak marah, bunge2 or Lovey dovey*
  24. tak reti nak mintak barang yang orang Lain pinjam *masaLah betoL*
  25. hari2 akan mengadap 3 benda nie sebeLum mandi pagi : facebook, bLog and youtube !!

weLL....25 benda jek kan...ahahaha~so, teringin nak berkenaLan dengan mereka puLee :

-athirah zaki-

-wannie-

-abg Long a.k.a pezoL-

-hawin-

-sapek-

random tag 5 peopLe yang Latest komen kat chatbox...mari berkenaLan !!!

11 comments:

hawiz said...

terima kasih tag hawiz...cam best jer..hihi

Pezol Stylez said...

byk sgt la nyah 25 tuh...sakit jari-jemari yg canteks nih nak tulis.....hahaha

Me3raD mYraD said...

hawiz : seLamat berkenaLan...
abg Long : xsudi takpee nyah...

Irna said...

hahahhahahha itu lah mirad.. ade byk lgk sbnyer :D

Me3raD mYraD said...

irna : haaa...ade Lagik ?? senaraikan Lah~ heee~

penyisir rambut said...

nak men gitar jugak!!
:)

Me3raD mYraD said...

penyisir rambut : huaaa...mari2 main gitar~

Melodic ControL said...

wahhh gurlzz...long time not visiting ur blog & now u got new layout haa...superb nice...but no music spinning around anymore?

Me3raD mYraD said...

new era of bLogging...have to change dear...neway...Long time dont see u around aLso~ keep reading~

Melodic ControL said...

i will....

Elixindora said...

kelakar tak? saya baru bce!~haha,..anyway thanks!~