Wednesday, February 2, 2011

5 LeLaki perLu dijauhi...

short update sebeLum tidur...5 jenis LeLaki yang aku paLing takut nak dekat :
  1. sweet taLker - ini jenis cakap nak manis jek...skaLi dah cair, boLeh pLak main tinggaL2 kan ?? biadap...muahhaha~
  2. drama king - main wayang tak hengat...adoii...sampai biLe nak main wayang...sini cakap Lain, sana pon cakap jugak...fakta yang Lain *ke auta* oh ! pening aku...
  3. macho/hensem @ perasan macho/hensem - kaLau memang hensem, memangLah takut nak dekatkan..buatnyee terjatuh hati...tak ke naya...yang kategori perasan pLak, hatoiiyai...tak kuasa maakkk !!! *muntah, weekkkk2*
  4. pretenders - jejakas jenis nie Lagik Laa bahaya sebabnyee depan kita bukan Lah main Loving, manje, soft bagai nak giLa !! skaLik kat beLakang, nah kau !! mengumpat tak hengat...siLap2 habis segaLa macam cacian korang dapat...
  5. tarik taLi - kejap nak, kejap tak nak...ape kau hengat ini macam main game kat internet ??? adoiiyaiii...kejap tanye macam dah ade awek, kejap tanye macam tak adee...di tanya betuL2, tak pernah berjawab..so, back off !!

weLL, banyak nak Letak tapi dah kate quick update kan...so, ini sahajaLah...yang terasa, sorry !! i got enough~ u want to drag me and pLay your games, i'LL stay and read the rhythms...

8 comments:

Irna said...

i loikee okeng!!
kasi hantam jek lelaki lelaka mcm nih!

Pezol Stylez said...

i camne?? okey x??

Me3raD mYraD said...

irna : haipp...bukan mau hentam...kan da katee..ini jenis yg beta takot nak dekat jek...

abg Long : u kategori maneee ?? muahahha~

Pezol Stylez said...

i kategori 3 kot....wakakaka!!

Me3raD mYraD said...

abg Long : mesti kategori yang perasan kan !! ngahaha~

fariza fauzi said...

yeahhh..betul tu !!

Nor Atiqah Aima Roslan said...

0keyh...p0st nih sgt sesuai i nk k0men keyh..hihihi.....

nih tuk 0rg berkenaan je...
u think that u can play the games with me with0ut i realize it...but unf0rtunately....u dh t'salah 0rg...=D....

mir0d! saye suke sume kateg0ri....mmg deme2 nih harus dielak....=D

Me3raD mYraD said...

fariza : awww~ Loiikee~

iQa : harap bersabar yee...nanti perempuan akan kahwin dengan LeLaki jugee~