Monday, February 28, 2011

biar tak hensem, jangan...

ASSALAMUALAIKUM !!!
HALLO2 budak2 semua !!!
hari ini hari isnin u aLL....

jangan cakap ape2...CG jet Lag Lagi sampai tak boLeh beza jam menunjukkan pukuL 9.45 pagi, and my cLass started at 9 o'cLock...seLesai mandi2 *kaLau sedar dah keLewatan memang takkan mandi punyee* dapat text, next cLass adeLah dibataLkan...and of coz, the cLass at 9 tuh burn Lah *frust, frust,frust* baru nak buat rekod tanpa miss cLass this sem, nampak gaya rekod tuh dah cacat !! *sedih*

disebabkan frust sangat dengan diri, CG pon ambiL keputusan untuk bLogwaLking *ape kaitan kan ?? , giggLes* tengah2 bLogwaLking tuh, i got a notification from yahoo maiL...bukak2 that emaiL *yang nampak mean no harm* nah kau !! naked pictures group of guys...apekejadah Laaa hantar gambar tak senonoh tuh *i beLieve they are gay* surprisingLy, it's from one of my friend...grrr~ CG tak tau Laa either dia kene spam kee hape but seriousLy, it's disgusting !! tapi kaLau nak kata kene spam pon, why on earth ada gambar dia daLam tu kan ?? *pening betoL* so, i'LL wait for his expLainations and doa2 gak Laaa it's not Like what i think *fuurrr*

biLa dah jadi insiden macam ni, CG pon teringatLah beberapa kes pasaL kaum2 LeLaki nie..banyak kisahnyee sebab CG ramai kawan LeLaki, they got different opinion and different background too...ade tu, memang dah hensem tahap meLeLeh air Liur Laa kaLau tengok dia kan...tapi at Last, memiLih untuk tukar jantina jadi perempuan *what !! same jantina dengan CG u aLL...jatuh market CG* puas dok nasihat, tegar jugak dia nak tukar jantina...sibuk bergincu bagai kaLah CG tau...muke dia tak payah cakap Lah...jerawat pon takut nak hinggap, macam2 Losyen sapu neh *semoga kembaLi ke pangkaL jaLan Lah* ade jugak mamat neh, hensem bukan main...sekaLi dia cakap kat CG : 'i tak interested Lah dengan perempuan...i nak cari LeLaki yang memahami jiwa LeLaki i' *what the fish ???* semudah itu ianya diLafazkan ?? giLa apee budak ini...dah tak kenaL haLaL haram kee ???

biLe CG tegur *sebab CG sayang* boLeh tak goLongan yang nak kene saddum nie jawab : 'kaLau i dengan perempuan, pegang2 dah dosa...nak kiss sikit tak boLeh, nak sentuh pon tak boLeh...fed up Lah i...baik i pegang2 LeLaki...haa...takdeLah berdosa kan...' waaarrrrggghhhhh !!! *tahu puLak dosa pahaLa, haLaL haram* aduhai ceteknyee pemikiran goLongan ini...memang Lah pegang2 LeLaki dengan LeLaki itu haLaL, tapi kaLau niatnyee dah Lain, haLaL jugak kee ??? dah terang, jeLas dan nyata Lagi bahawasanyaa hubungan sejenis nie memang di Laknat oLeh aLLah !! *grrr* nak CG Letakkan fatwa2 kat sini memang CG tak pandaiLah tapi, yang penting CG tahu itu adeLah saLah !!

sometimes, CG wonder jugak Lah...kenape jejaka yang handsome nie ramai yang corrupt heh ??? *it's true Lah* here is it : jejaka kachak ramai yang gay atau jejaka yang gay ramai yang kachak *errr* , jejaka yang handsome ramai yang nak jadi bapok *errr Lagi* , jejaka kachak ramai yang pLayer and sweet taLker *what for Lah kan ??* , jejaka kachak ramai jadi toyboy datin2 sumee *arrgggghhh !! anak dara dah pupus kee ?? it's different if they choose to Love goLongan atasan...ini jadi toyboy tahu* and banyak Lagi Lah...kang kaLau CG state semua, ade puLak goLongan2 yang perasan pLak *giggLes* so, Lebih baik tak hensem...asaLkan jangan menyakitkan hati...agak2 nampak macam bias tak CG kutuk goLongan LeLaki nie ?? weLL, this is what CG might see buat masa nie...nanti CG tengok jugak perempuan2 cantik macam manee puLak *maybe*

so, hargaiLah kehenseman anda itu wahai jejaka2...jangan Laa hensem, tapi perangai buruk....rase nak Lempang Laju2 jee...don't use aLL the advantages given to u untuk buat persekitaran korang jadi worst...banyak masa Lagi kaLau nak berubah...sayang tau, dah eLok2 hensem and LeLaki, nak jugak jadi perempuan...dah Laaa perempuan makin ramai sekarang...abis, kaLau korang berhubungan sesama jantina korang, yang perempuan2 nie nak dapat zuriat macam mane kan *wondering* pikir2kan Laa ok ??

10 comments:

izzati 89 said...

say no to gay...

SyafiqRidhwan said...

saye tak gay, saye okay.

CiK GorGeouS ! said...

zati : oh !! no !! *giggLes*

SR : yeah !! kita mahukan LeLaki yang sejati... =)

budingyun said...

saya straight..bukan belok2..

marshmallow said...

hehe say no to jejaka kacak :)

CiK GorGeouS ! said...

budingyun : waa...bagus !! kekaL straight ok~

marshmeLLow : wahahaha~ boLeh jek untuk jejaka kachak...tapi jgn yg bermuka2 sudaa~

Botak said...

dah baik² jadi laki, nak gak jadi pompuan..
ishhhh²...

CiK GorGeouS ! said...

botak : ituLah...tak paham betoL...hensem puLak tuh !! kan~

eylalaslie said...

lelaki kachak gay n nyah?? eyuewww.. :P

CiK GorGeouS ! said...

eyLaLasLie : hahaha...i've met tonnes of them...sangat eeeuuuww kan ???