Tuesday, February 8, 2011

kau memang sempit !

guy's side
  • apekah bukan berjantina LeLaki kee kaLau tak tengok boLa ??? dah tuh, dah memang tak minat boLa...minat tengok squash ke, badminton kee...kenape nak persoaLkan jantina orang meLaLui minat sukan ??? kau tuh LeLaki sangat kee sebab kau suke tengok boLa sepak and fans MU *erk, jangan hentam saye*
  • apekah bukan berjantina LeLaki kee kaLau menangis atau mengaLirkan air mata ??? oh !! ceteknyee pemikiran anda kaLau mengatakan itu adaLah benar...come on, LeLaki juga manusia yang punya perasaan...tahu tak, pegawai psikoLogi aku pernah kate : daLam badan wanita ada hormon LeLaki, dan daLam badan LeLaki ada hormon wanita...daLam Lingkungan umur seLepas 40 tahun, hormon wanita daLam badan LeLaki akan meLebihi hormon LeLaki...tak hairanLah umur 40-an LeLaki mengade terLebih !! *giggLes* kaLau aku tipu, bermakna pegawai psikoLogi aku yang tipu...
  • apekah bukan berjantina LeLaki ke kaLau minat memasak ??? ini bukan zaman nenek moyang kita yang LeLaki harooom masok dapur !! zaman sekarang, everything is possibLe...memasak tuh dah jadi satu prefession...kaLau tak, masa kan chef2 terkemuka duni adeLah LeLaki *tak percaya ?? rujuk uncLe googLe*
  • apekah bukan berjantina LeLaki kaLau bercakap dengan sopan ??? *takkan setiap masa nak jerit2 jerkah orang kot ??* weLL, it's aLL about budi bahasa Lah sayang2 ku sekaLian..cakap dengan sopan tanpa ade carutan bukanLah asing untuk LeLaki...maLah, anda Lebih gentLeman kaLau cakap dengan bahasa dan nada yang sopan...
  • apekah bukan berjantina LeLaki ke kaLau tak join Lumba2 haram or hisap rokok ??? weLL, everybody ade hasiL didikan keLuarga mereka sendiri...aku tak kata yang buat semua2 tuh saLah parents diorang ke hape *errrr, saLah diorang sendiri* bahayakan diri dengan benda2 tuh tak menunjukkan kau LeLaki Lah, dayyus Lagi adeLah !! *oopppsss*

girL's side

  • apekah bukan berjantina perempuan ke kaLau tak reti masak ??? adoiii, asaL nak carik point jek mesti nak hentam bahagian masuk dapur...there's a say : 'perempuan, bLaja tinggi mana pon akan ke dapur jugak' ...weLL, it's true...tapi peLan2 kayuh La naa...ade PHD pon, masak tetap buat jugak nanti...chiLL~
  • apekah bukan berjantina perempuan ke kaLau happy-go-Lucky and sLumber giLak ??? Lagi mudah kot pompuan macam neh...sLumber tak bermakna takde adab kan ??? *betoL3* dunia dah berubah, pants dah boLeh dipakai oLeh LeLaki mahupun wanita...tee hee hee..
  • apekah bukan berjantina perempuan ke kaLau tak pandai make-up or berfesyen ??? ade sesetengah perempuan *macam aku, yang duLu* memang jenis simpLe pimpLe...jeans, t-shirt, sneakers and tudung...takkan nak pergi maLL pon nak fashionistas macam diva nak LaLu red carpet kan ??? *oppps, terasa !*
  • apekah bukan berjantina perempuan ke kaLau memang hobi main futsaL ??? doh !! *gi duduk zaman keris dan tombak sane !* it's sports my dear...sape2 pon boLeh main..in fact, baLLerina pon ade LeLaki kan ?? car race pon dah ade perempuan kan ?? *giLak tak open otak deme neh*
  • apekah bukan berjantina perempuan ke kaLau motor menjadi pengangkutan rasmi ??? errrrrr...motor kan saLah satu transport yang paLing efisyen nak eLak jam...nak2 Lagik kat kuaLa Lumpur, JB, seremban and other metropoLitan city...dah tuh...asaL bawak motor jek kene titLe bohsia Lah ??? *saLah, rempit wanita* kaLau camtuh, JPJ jangan Lah bagi perempuan amik Lesen motor *ye dak ??*

aLL those things written up there are some of primitive peopLe wouLd Love to babbLe around...chiLL Lah, asaLkan yang LeLaki tak pergi suntik mana2 part nak kasi 'buLat', as Long as yang perempuan tak ikat2 dada nak kempiskan yang tersembuL, i'm ok with it...zaman sekarang, apa2 benda pon kedua dua jantina dah boLeh buat..jangan Langgar hukum isLam dan yang dah ditetapkan syarak sudah Lah kan ?? *peace !*

-sape setuju angkat kaki-

13 comments:

~~su manje~~~ said...

jom bergelek dangdut dengan su manjetharyl

Me3raD mYraD said...

su manje : oh ! siLa2~

.izzatul.hazwani. said...

suke post ini !:)

.izzatul.hazwani. said...

suke post ini !:)

Me3raD mYraD said...

shaz : ahahah~ doubLe post tuh..huuu~

-AnisZafirah- said...

anis angkat kaki :)
setuju amat sangat & terlalu..
hehe :D

Me3raD mYraD said...

anis : nghahahaha...kaki ada bau tak ??? bagus !

nad said...

kaki diangkat angkat di kaki..tee hee hee(tiru gelak chummel kamo0o)..

Me3raD mYraD said...

cik nad : weeehooo...kaLau pakai kain jangan angkat kaki okeng !! sexy~~ *tee hee hee* as u wish~

Irna said...

hahhahaha... aku suke point first for girls side :)
tapi peLan2 kayuh La naa, naa tu aku ke?? hahahah prasan jap

Me3raD mYraD said...

irna : toksah dok perasan...itu gaya org utara cakap~

suhaiza said...

i like it...

Me3raD mYraD said...

suhaiza : toce2~