Wednesday, August 17, 2011

workstation =)

hurrrmmm..tak nak banyak cakap...nak tayang neh, nie Lah work station CG tuLis and baLas kad raya kat kawan2...heh, apee ?? korang ingat zaman teknoLogi nie orang tak pakai kad raya dah kee ?? takde kad raya macam tak meriah Lah weh...

saje nak bagi kad raya yang dah Lama orang2 tak bagi...semoga kad2 raya nie boLeh menggembirakan si penerima dan menjadi kenangan sepanjang hayat...kaLau bagi message, Lepas raya akan dipadam...kaLau tag kat FB, nanti dipandang jadi kenangan jek...kaLau tuLis kat bLog, hangat mase tuh jee...at Least, kaLau bagi kad raya neh, sekurang2nya akan kekaL Lama sikit =) kaLau dah Lama2 nanti, biLa terpandang kad raya, mesti senyum sorang2 Lah~

p/s : 2 minggu terakhir nie dah busy buat persiapan raya...kuih raya Lah, kasut raya Lah...macam2...jangan Lupa teruskan terawikh dan jugak giatkan bangun maLam...moga2 maLam LaiLatuL Qadar tuh kita dapat merasai ketenangannya =)

14 comments:

Bluewendy said...

huhu..bes jugak kan hantar kad raya nih.. nak satu!! ehehhe..=)

CiK GorGeouS ! said...

bLuewendy : HAHAHAHHA~ Lambat Laa mintak =)

Kina said...

tu diaaa. luna steadler pun ade jugak. meriah betul kad raye kau. ;pp

eyqa amin said...

buatkan la tok kte satu...
yer...:p
hehe

peachippo said...

waaaaahhhh , siap ade colour pensel agi...semanagt betol nih :)

* MissYaniAbdullah aka KukuBesiPenumbuk ** said...

cik gojeess..

alaaa...dah lama xanta kad raya..
^__^ setem mahal dah skrg ni..
mana boleh pakai yg 30 sen dah skrg..BAHAHAHHAHAA..kena pakai setem 50sen dah ..

sharifahzakiah said...

Ehhh mana aciiii !!! nak jugak CG !! Huhuhu emm ape kate CG tlg sy ? tlg eh CG yg baik hati ^^


http://zaimzakiah.blogspot.com/2011/08/last-chance-dah-weh-tulunnnnnnn.html?showComment=1313551298438#c8738899359962631775

CiK GorGeouS ! said...

kina : dah nama pon hari raya...mesti Lah coLourtfuLL =)

CiK GorGeouS ! said...

EA : whoaaa...adeh...baru mintak skang...Lambat sudaaa...kad da habes daa pon =)

CiK GorGeouS ! said...

peachippo : aLahai...raya setahun sekaLi jek...kene Lah semangat kan~

CiK GorGeouS ! said...

MYA : yeke ?? Lama dah tak anta surat...tak kisah Lah pakai setem berapa pon...asaLkan sampai =)

CiK GorGeouS ! said...

sharifahzakiah : insyaaLLah =)

Nadia Yusoff said...

Cik Gojes.... Nak kad raya jugak!!!!!

CiK GorGeouS ! said...

NY : aLahai...sudah terLambat Lah sayang...HAHAHA~