Thursday, August 11, 2011

i Love u forever SHAH EVAN !! =)

yeyeyeyeye...target dah capai !!! raseenyee baru 2 hari Lepas kot CG kate nak tengok manusia bertuah yang jadi paparazzi CG yang ke 1437...hari nie, beLek2 dah dapat !! nyaris tak sempat nak print screen... =)

TADAAAA !!

kenape 1437 ?? haaa...korang kan tahu yang CG neh penuh kasih sayang chenta sangat Lah dengan bLog dan orang2 sekeLiLing CG, 1437 tuh adeLah kod mengade2 kaLau maLu2 ayam nak bagitau orang tuh kita chenta bangat sama dia : I (1) LOVE (4) YOU (3) FOREVER (7)...okaayyy, dah paham tak ?? bagus !! *tepuk2 beLakang pastuh cubit !*

so, berbaLik kepada manusia yang teLah menggembirakan CG, beLiau adeLah : SHAH EVAN !!! *tepok2 kuat, roLLing karpet merah and band bagai* biLa CG ke bLog dia nak kutip info sebeLum buat entry khas untuk dia, muLa2 CG terdetik daLam hati 'owh, shah evan nie maybe macam keturunan2 juLiana evan tak...mesti chantek jek orangnyee...' siLa Lihat features bLog beLiau :

haaaa...sweet2 gitu dengan panda gumok comeL terdampar jadi header, domo gedik2 kat siti...ade puLak widget comeL2 note2 muzik...memang sweet giLak ah bLog beLiau...tengok background pon comeL macam wanita2 anggun jek punyee bLog nie...sungguh mendamaikan jiwa... scroLL punyee scroLL, terjumpee badge FB...nah kau name dia : FUD SHAH !!! dah tentu2 gamba LeLaki hensem tak hengat donia punye... *tee hee hee* sorry shah !! ape2 pon, disebabkan dia dah menggumbirakan CG hari nie, nah satu karekter DANBO untuk kamu !!


so, jom kita menerjah bLog SHAH EVAN yang mendamaikan itu okayy...kLik jek pada gambar panda gumok comeL kat bawah neh =) *kaLau tak boLeh kLik kat BLOG SHAH EVAN tuh*




8 comments:

Nor Atiqah Aima Roslan said...

smart 1437~! =D

CiK GorGeouS ! said...

NAAR : kan...kan..kan ?? sangat Lah smartnyee~ HEHEHE~

Sheda Argos ツ said...

wow best2 hihihi bile nk cecah 1000 nih adoi hihihi

CiK GorGeouS ! said...

SA : hohohoho...sabar...foLLower bukan segaLanya okayy~ =)

mellina aziz said...

wahh, 1437 CG da trcapai akhirnye..thniah2 :-)

CiK GorGeouS ! said...

MA : HAHAHHA~ aLhmduLiLLah...thanxie =)

aziyati saidin said...

kecik je dunia ;) shah evan ni kwn me ;)

CiK GorGeouS ! said...

AS : dunia bLogging sayang...kecik sangat ! <3