Thursday, August 11, 2011

hiikkkssss~

HAHAHHAHAHAHA~ sebeLum ape2 CG geLak duLu okayy !! CG tau korang akan kate CG seweL !! ngeh3~ siLa abaikan bunyi2 Lain seLain bunyi suara CG okayy *pikir2 jap...ade kentut tak tadik* pape pon, tengok je Lah =)

video

hikss...dah tengok dah ?? CG tengah neves, bosan dan sebagainya, so maapkan Lah yeee~ okayy, dipersiLakan menabur cacian dan makian terhadap CG dikotak komen di atas atau bawah sini okayy...

p/s : kaLau korang view bLog, punat komen kat atas Lepas titLe...kaLau view entry, komen kat bawah okayyy...seLaLu ramai yang siLap komen entry...hehehhee~

14 comments:

Terbelog said...

x nmpak ape2 :(

CiK GorGeouS ! said...

uiksss ??? peLik neh...cbe refresh~

Ema Razali said...

CG comelnyaaaaaa! haha <3

sLpmEpLz™ said...

LOL.. comel....
rasa mcm tgok pengumuman puasa dan raya je hahaha

tazkirah subuh pun ada..

CiK GorGeouS ! said...

ER : HAHAHHAH...Lari menyorok beLakang Langsir ah camneh :p

CiK GorGeouS ! said...

sLpmepLz : pon boLeh =)

Irna Syafiqah Zaabar said...

CG nak sign!!! HAHHA
Santek nye cincin CG... suke3 ^_^

CiK GorGeouS ! said...

ISZ : HAHAHHA..boLeh...sign sekarang pastu simpan...5 tahun akan datang sign saye tuh berharga tau ! =p

Dontcheatsme Eva said...

wahh.CG penceramah bebas.haha(xde kene mngene)

CiK GorGeouS ! said...

DE : buahahahahha...memang bebas sangat berkata2 ! =)

fatynadia said...

wahhh cik CG! heheh

CiK GorGeouS ! said...

fatynadia : yee...mengapeekah ?? =)

RIMA DANIA said...

1 perkataan je... KONFIDEN!! hehe

CiK GorGeouS ! said...

RD : oh ! terima kasih =)