Wednesday, August 10, 2011

CG, AARON AZIZ dan kotak2 comeL ~

heLLo kawan2 yang super awesome *macam najwa Latif sudaa* HAHHAA~ korang pernah dengar tak pasaL DANBOARD ??? *betuL ke takname tuh, rasenyee betuL* and name manje dye yang aLa2 kiut2 manje tuh adeLah DANBO...kaLau tak pernah ??? nanti kang korang tengok yee gamba yang CG tempek kat entry neh sat Lagi...

kenapee tibe2 nak cerita pasaL DANBO neh puLak kan ??? actuaLLy it's aLL started biLa cik irna kita neh dok tag gambar2 kotak2 comeL nie kat FB...muLa2 CG Like : wudda heLL Laa budak neh ?? then biLa dia match kan karakter DANBO neh dengan kami2 budak2 KKDK semua, rase macam kiut2 gitu...ape orang kate, KAWAAIIIII *baca dengan nada jepun yang squick2 sket, HAHAHA* muLa2 ingat nak upLoad gamba DANBO berserta orang yang Lebih kurang karekternyee hari nie, tapi banyak puLak keje nak cari gambar2 mereka...so, CG tangguh duLu~ kira macam teaser Lah *poyo giLa*

so, Let's kenaL DANBO neh ! karekter dari jepun kaLau tak siLap...actuaL toys dia ade dijuaL tapi mak datukkk..mahaL sungguh !! so, CG hanya mampu Letak gambar sahaja =)

nie CG tengah mencari aaron aziz yang menyenyapkan diri...jumpe nanti nak ketuk pakai mug tuh *HAHAHA*

marah2 pon CG tetap buatkan aaron aziz coffee Latte kesukaan beLiau *pakai petik jek aaron aziz ske neh*

CG bagi tau kat anak kami yang bapaknyee si aaron aziz nanti baLik beLi cokLat banyak2...so, jangan nangeh *geLak guLing*

aaron aziz dengan CG kan jauh, so CG hantar Love2 CG pada dye : NAH !! agak2 sampai tak ?? aLaaa....sampai Laa hendaknyee =)

okayyy, semoga kami hidup bahagia bersama...yang beLakang tuh bodyguard kami ! HAHAHAAH~



haaaa....dah tengok kan DANBO kan ??? *dah macam cerita CG dan aaron aziz versi kotak jek* macam manee Lah kami nie tak giLa ??? sweet sangat karekter DANBO neh...kiut2 ajeee kotaknyee...semoga CG rajin edit gambar untuk match kan watak DANBO dengan orang2 sekeLiLing CG okayy ??? siLa2 ambiL picture2 neh, CG pon ambiL dari uncLe GOOGLE =)

p/s : kepada cik emmet, nieLah aaron aziz sayee !! HAHAHAHAAH~

28 comments:

adlina said...

ololo kiutnyer danbo!!!

CiK GorGeouS ! said...

adLina : kiut kan ??? CG tengah demam DANBO neh =)

SyuE said...

aiseyy. baru jumpe. kiki.. ;p
btw, CG sgt kreatif! kiki.

CiK GorGeouS ! said...

syue : HAHHAHA~ maceh2..merepek mmg keLebihan CG ! =)

Abe Goreng said...

Abe ade buat sendiri Dambo tu. Just cari die punye blueprint lpastu print gune kertas tebal je.Then ikut tutorial dlm internet. Xyh kuar duit nk bli2. :D

UPDATE:GOOGLE VOTE! PALESTIN vs ISRAEL!

CiK GorGeouS ! said...

AG : waaah !! buatkan Lah 1 untuk CG boLeh ??? HEHEHEH~

faizlaster said...

hik3

CiK GorGeouS ! said...

faizLaster : kau geLak napee weh ?! HAHAH~

mOhD hAfiz said...

milo ais satu!!..

CiK GorGeouS ! said...

MH : oiii !! puasa !!! miLo2~ cepuk nak ?? HAHHA~

Ubi Kentang said...

Danbo ke name die...
baru tau..
mende nih mmg sangat comel walaupun hanya kekotak. hehe

peachippo said...

ooo baru taw kot name bende comel ni danbo..
alahai ramai nye minat aaron,terbahak2 dye nanti :P

emmetnadzirahishak said...

xnak xnak xnak.... nak yg AARON AZIZ yang betol betol... main main laaaa CG ni...=(

Gadis Butterfly said...

kiut nye cite cik gojes ni...
kite suke la....
comel2....^_^

stellaizz said...

comel sgt....so sweet..

Gimi said...

oo.kotak kecik coleml lote ni namenye DANBO...bru tahu ni..

peminat aaron rupanye cik gogez ni..

wanacesh said...

tomeinyer danbo..especially pesan nk coklat tuh,,i like 10x!!!!

Salmiza S. said...

rupanya danbo nama kotak2 nie :) tiut sgt CG ! btw, smoga kelak hgg ank cucu dgn abg Aaron ktew uh ! :)

CiK GorGeouS ! said...

UK : kaLau tak siLap, namenyee mmg DANBO...comeL kan ?? =) name dye DANBOARD actuaLLy...saje bagi nama manja =)

CiK GorGeouS ! said...

peachippo : takpee....aaron aziz tetap cooL !! aww3~ seb bek Laki orang =)

CiK GorGeouS ! said...

cik emmet : nie yang betuL2 Lah neh...nak yang betuL macam mana Lagik ;p

CiK GorGeouS ! said...

GB : kiut yee...aLahai...maceh2~

CiK GorGeouS ! said...

wanacesh : DANBO memang comeL !

CiK GorGeouS ! said...

SS : terima kasih atas doanya =) insyaaLLah, kaLau jodoh tak kemana...muahahhaa~

Mrsfaizorworld said...

cute.. suka la..

CiK GorGeouS ! said...

mrsfaizorworLd : comeL sungguh kan !

haikalblank said...

owh...nama dia danbo ke?

selalu jumpa gambar tu dekat blog2 orang..comel giler dowh! :D

*aku baru taw..giler noob..

CiK GorGeouS ! said...

haikaLbLank : takpee...CG maafkan ke'noob'an anda ! HAHAHA~