Friday, August 12, 2011

mcd bersama shah rukh khan =)

actuaLLy CG mengidam nak membaham GCB...tadi, Lepas hantar adik ke mentaL arithmetic, terus drive ke mcd taman dagang nak meLunaskan nafsu terhadap GCB tersebut...on the way nak ke mcd tuh, hujan turun puLak mengakibatkan perjaLanan CG agak perLahan sebab CG tak nampak jaLan yaww !! *CG bukan rabun ayam tau...rabun sahaja* disebabkan jarang keLuar rumah maLam2, drive sorang puLak tuh so pemanduan agak seLekeh dan takut2 *tiba2* kat sini CG ade sedikit nasihat kepada rakyam maLaysia yang sayangkan nyawa dan kereta :
  1. kaLau nak meLintas jaLan kat tempat geLap, siLa make sure kereta2 tuh boLeh nampak korang...tak pasaL2 mati tengah jaLan kang *mujur tak Langgar sorang LeLaki geLap yang pakai baju hitam tadi...dah Lah situ takde Lampu jaLan*
  2. kaLau kereta tengah Laju, jangan Lah pandai2 nak meLintas...korang bukan Lari Laju pun nak pintas kereta yang Laju giLos itu...
  3. kaLau rase nak parking bLock kereta orang, make sur urusan korang itu adeLah sangat urgent dan sekejap...jangan menyusahkan orang nak tunggu korang Lama2 semata korang nak pegi bercinta puLak =) *tak pasaL2 kereta korang akan either kemek sikit atau caLar habis*
HAHHAHAHAH...peringatan haLus dan sarkastik...semoga anda semua sentiasa beringat okayyy...so, CG dah dapat GCB makanya CG tak marah sangat...HEEEEE~

maafkan Lah, katiL agak berseLerak dan tidak meLambangkan ciri2 wanita yang Layak dibuat isteri soLehah dan baik *tee hee hee* yang penting GCB dah seLamat daLam perut...biLa CG bosan makan sorang2 and konon2 nak menunjuk yang CG makan GCB dengan enaknya...so, CG try Lah caLL AARON AZIZ through skype *maju kan kami berchenta ?? HAHAHAHAHHA* tapi takde jawapan and agak hampa...mungkin dia masih sibuk kat Lokasi and Lupa nak tutup skype...pastu, CG nampak FAZURA onLine skype and try jugak caLL, nyata hampa...maybe projek AARON AZIZ dan FAZURA maLam nie kot jaduaLnyee...takpee Lah....

tengok2 List Lagi, owh ! SHAH RUKH KHAN onLine Lah...CG pon try Lah caLL skype dia and yeay !! ade teman nak makan and borak2...

TADAAAAA !!!



siLa jangan jeLes CG deting dengan SHAH RUKH KHAN okayyy =)


12 comments:

C i k P i p i T e m b a m said...

HEHE . ohh boipren shahrukh khan yee . haha . nsemm tu . smoga bhgia . *mrepek .

kita ade tag 1 giveaway .

http://budakpptembam.blogspot.com/2011/08/kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

CiK GorGeouS ! said...

CPT : boypren i aaron aziz Lah...shah rukh khan nie boypren nombor seratuL Lapan puLuh~ =)

Famili Ceria said...

la...ingatkan betol2 shah rukh khan..

Jom terjah sini:
Antara Sebab Malaysia Kalah Degan Singapore

azeelia azman said...

alaaa..alia baru buat entry pasal mengidamm nak mkn GCB..mana aci dpt mkn GCB..nak jugakkk..


hehe.

CiK GorGeouS ! said...

FC : tu shah rukh kham mesia okayy...Lagik kachak =)

CiK GorGeouS ! said...

AA : adoiii..saabaaa yee...nanti kita gi makan same2 Lagik =)

WAHIDA ALIAS said...

aiyakkk...terasa nk mkn gcb pulak...

CiK GorGeouS ! said...

WA : sedap ouh ! muahahhaa~

farah hanim said...

amboi
skype ngn boipren ka
hehee :P

CiK GorGeouS ! said...

FH : eeehhhh...skaip ngan aaron aziz ngan shah rukh khan ajee =p

saveqmm said...

muahahha..CG...shah rukh khan versi melayu ka...

nice~nice

CiK GorGeouS ! said...

saveqmm : SRK nie hensem Lagik kot...HAHAHHA~