Monday, August 22, 2011


'tiba tiba aku terfikir...

andai satu hari nanti aku mati...ada tak orang yang nak doakan aku, bagi aku bekaLan kat akhirat sana ???

andai satu hari nanti aku mati...ada tak orang yang akan ingat aku dengan cerita cerita bahagia dan tersenyum dengan setiap memori kami ???

andai satu hari nanti aku mati...ada tak orang yang masih sayang aku seperti mana mereka menyayangi aku ketika aku hidup dan aku aku sayangi sehingga saat aku mati ???

andai satu hari nanti aku mati...ada tak yang tahu setiap cerita sedih yang tak dapat aku nak pubLish yang bersepah sepah daLam draft box bLog aku nie ???

dan yang terfikir tu Lah terus Lenyap dengan tiba tiba...'


sekarang nie kita mungkin seLaLu fikir yang kita masih ada banyak waktu untuk buat segaLa gaLanya...tapi kita tak tahu setiap jaLan cerita yang aLLah dah tetapkan untuk kita...mungkin perjaLanan hidup kita nie akan ada banyak kisah yang menduga akaL kita, menduga fizikaL kita dan tak ketinggaLan juga menduga hati kita...Life is short pepLe !! hargai setiap waktu...be happy, be happy with peopLe and treasure your Love one...seLamat menjaLani hidup kawan kawan =)


10 comments:

emydiaz3 said...

andai ku tahu kapan tiba ajalku...huhuhu..

CiK GorGeouS ! said...

emydiaz3 : HAHAHAHA...yeah...kena betuL dengan Lagu itu =)

~NajiLaA~ said...

i pn bakal buat ni.senang je kn? :) nice work! :)

CiK GorGeouS ! said...

najiLaa : aLL the best yea =)

b!b said...

same la mirad. aku pun turqoise! :)

CiK GorGeouS ! said...

b!b : yeah !! ade geng~

Rt-qaH said...

jeles nya tgk org dah buat biskut raya. choc chip nie so yummyyy!!!

CiK GorGeouS ! said...

rtqah : HAHAHHA...memang sedap sangat Lah !! awuumm~

putry arisa said...

sedapnye... hihihi..
tip baik punye dari chef kcil:
kalau nak cantikkan lagi c.chips 2..
kita gunakan garpu je tuk bntukkan die...
nanty bntu die mmg cantik..
xcye cuba la.. =)

CiK GorGeouS ! said...

PA : whoaaa...bagus jugak tips tuh...insyaaLLah akan digunakan nanti...tapi, jenis CG nie...asaL ok boLeh sajee =)