Tuesday, May 31, 2011



ASSALAMUALAIKUM !!!
SELAMAT HARI SELASA kawan2 !!!
hari nie ade sihat kah ???


ok, CG bersiaran secara Langsung dari dewan aktiviti TDI di UTHM baru seLesai kendaLikan sesi Training of Trainees ( TOT ) untk MHS akan datang nie...so, CG adeLah daLam unit pengisian yang akan kendaLikan student2 baru daLam LDK ( Latihan daLam kumpuLan ) makanya, pengendaLian moduL dan refreshment perLu diberikan...CG and the gang dah bagi ape yang patut and sekarang nie bergantung kepada fasiLitator sekaLian untk kendaLian seLepas nie...so, aLL the best sema AJK dan fasi MHS dipLoma intake 2011 / 2012 nie =)


sekarang nie fizikaL CG agak keLetihan dan CG akui CG tak mampu nak mengawal emosi...benda keciL pon CG boLeh menangis dan apetah Lagi kaLau.................. *ok, pandai2 sambung sendiri*

ok, CG tak nak pancing simpati kat sini tapi CG saje nak share dengan korang...sebab korang semua Laaa kekuatan CG (^__^) seriousLy, CG pon tak tahu Laa kenapee CG jadi sangat hati tisu...tapi CG takkan menangis Luaran, CG menangis daLam hati jee...haih...sakit ok, biLa pendam sorang2 nie...nasihat CG : siLa keluarkan apee yang korang rasa tak kisah Laa kat sapee, asaLkan korang tak simpan daLam hati ok ??? kaLau tak korang akan end up jadi bengong2 cam CG...buat kerja apee pon tak jadi...


pagi tadi sebeLum CG nak gerak ke dewan, CG nak gosok gigi...dek kerana banyak benda bermain di benak CG *perrrggghhh ayat* pencuci muka yang CG Letak kat berus gigi...sadis~ nasib baik tak masuk muLut Lagi...haih~ok, jumpee Lagi nanti yea !! =)



2 comments:

Syazween Farisya Hasan said...

CG ! then , CG pon kne la luahkan kat sesape ape yg terpndm tu . jgn disimpn2 . memg perit . oke . :)

CiK GorGeouS ! said...

SFH : wahahahah~ terima kasih sayang ~