Sunday, May 22, 2011

jom berangan !

ASSALAMUALAIKUM !!!
SELAMAT HARI AHAD semua !!!
weeehoooo~

ok, CG bersiaran secra Langsung dari batu pahat sudah hari ini...ok, memang CG cuti semester seLama 4 buLan tapi dek kerana menunaikan tanggungjawab sebagai seorang mahasiswa yang baik *puji diri sendiri, tak bLeh bLah* 4 buLan tuh adee jeee program yang CG ikuti supaya tak kebosanan di rumah...nak kerja, maLas sungguh...duduk diam2 kat rumah, memberatkan badan jek Lagi....so better CG buat lerja2 amaLa yang menyihatkan yee dak ??? insyaaLLah kaLau ikhLas, dapat gak pahaLa...kenaLan pon bertambah...

hari nie, mari meLayan CG berfantasi ok...


nanti, masa Cg nak kahwin dah, CG memang berhajat nak buat 2 majLis di sebeLah pihak CG sahaja...bukan apee, kaum kerabat di raja mahkota adnan *ayah CG* dan isteri *mak CG* jee dah boLeh mengakibatkan penuh dewan...yeLaa, anak sedara CG jee dah ramai, mak sedara, pak sedara, tok sedara, sepupu sepapat bagai....beLum campur beLah2 husband CG Lagi...fuuuh~~tambahan puLak CG punyee kenaLan memang Lah tersangat ramai...
  1. majLis pertama akan di buat di dewan...jemputan adeLah daLam kaLangan kaum keLuarga dari kedua beLah pihak dan kawan2...dressing : baju pengantin Lah !!, warna : beLum tahu Lagi...akan dibuat pada siang hari dan sampai petang...
  2. majLis kedua akan diadakan pada maLam hari...di taman paLace of the goLden horses...dressing : aLa2 prince and princess *tux and gown kembang2*, warna : bergantung kepada saLikin sidek *ade hati*...konsep adeLah bertemakan garden wedding...jemputan adeLah daLam kaLangan kawan2 terdekat yakni bestfriends, sikecoh KKDK dan si gojes kawan2 wanita CG !!



ok, siLa tampar CG Laju2 sebab kuat betuL berangan !! weeehooo~ bukan apee, kita kene rancang masa depan and kumpuL duit dari sekarang...idea ini datang tatkaLa pegi wedding sedara CG kat muar pagi tadi...tiba2 hormon2 gataL membiak dengan sangat pantas !! tapi, ape2 pon CG akan sabar menunggu sehingga CG habis beLajar dan bakaL teman hidup CG bersedia memikuL tanggungjawab...sapee tak nak kawen dengan orang yang dia tengah bercinta sekarang kan ??? dah tentu2 CG pon nak !! tak kira Lah berapa Lama pon, CG akan tunggu...

so, mariLah kita sama2 berangan2 tinggi supaya kita kan bekerja dengan Lebih rajin untuk capai angan2 itu...muahahhaa~ *jom kumpuL seposen sehari muLa dari sekarang*

8 comments:

Nor Atiqah Aima Roslan said...

hahaha... sep0sen je? cukupkah?

CiK GorGeouS ! said...

NAAR : insyaaLLah kaLau bertahun2 kumpuL, cukup Laaa tampung separuh~

Ija AppLe :) said...

dah cukop seposen !
jom kawen lak ! hehe ^^,

CiK GorGeouS ! said...

Ia : seposen sehari Lah ! huahuahuahua~

Syazween Farisya Hasan said...

CG::jangan lupe ajak tau!!
erm..lamenye cuti..aween cuti sebulan jerk..:(

CiK GorGeouS ! said...

SFH : wahahaha~ ajak memang ajak punyee...hahaha~ seLamat kembaLi beLajar nanti !! =)

jokergurl said...

rindu jugak.....hehehe

”jokergurl?”

CiK GorGeouS ! said...

jokergurL : muahahha~ yoooLah~