Sunday, May 8, 2011

kisah satu maLam dengan DUREX~

ASSALAMUALAIKUM !!!
SELAMAT 8 MEI semua !!!
apa ada dengan 8 mei ???

oh !!! terLebih dahuLu, CG nak wish seLamat hari Lahir kepada adik tersayang : RAJA MUHAMMAD MUZAFFAR B RAJA MAHADI sebab dah menginjak usia 20 tahun pada hari nie *kau bukan anak2 keciL Lagi ok ustaz ??* sebagai seorang kakak yang sangat sayang akan adik2nyee *cheewah* CG nak wish semoga setiap yang dia rencanakan daLam kehidupan dia akan diberkati oLeh ALLAH dan dipermudahkan segaLa urusannyee =) semoga umur 20 tahun nie menjadi titik toLak kepada perubahan yang Lebih baik !!

pada hari nie jugak dok heboh yang hari nie adeLah hari ibu *betuL keee ??* CG anggap betuL jee Lah...sebab, pada CG setiap hari pon hari ibu...nampak jeee CG nie agak tak berape nak jadi anak yang baik tapi CG sayang mama CG...meLawan and bergaduh dengan mak tuh biasa *penyeri rumah* tapi Last2, CG akan akui ape yang mama CG cakap tuh ada betuLnyeee...to my mum, HAPPY MOTHERS DAY !! u are the best *ya baLik nanti masak banyak2 sampai penuh meja ok ?, giggLes* hah, ayah...ape Lagi ??? pegi jaLankan tanggungjawab ceLebrate hari ibu neh =)

ok2, done with the wishes...nie nak cerita nie...tadi dek kerana cuaca yang sangat panas pada maLam ini dan stok air pon dah habis kat rumah nie, CG pon start Lah jemang *payah betuL nak start* nak ke kedai...dah jam menunjukkan pukuL 11 maLam Lebih, makanya ke 7eLeven Lah CG tuju...dah beLi2 and nak bayar tuh, ade Lah sorang pakcik nie around 40's nak bayar jugak...dye beLi rokok, topup, majaLah and aLso something berkotak ungu....muLe2, CG memang Lah tak ambiL kisah sebab kotak tuh terbaLik and CG tak tau apee mende aLah tuh...

then datang cashier tuh nak punch harga2 barang....on that time masa dia angkat kat scanner tuh, CG terus nampak 'DUREX' omaigoood !!! *duLu CG tak tau pon pe bende tuh...kaLau nak tahu, siLa tanya uncLe googLe* masa tuh CG puLak yang rasa diri bLushing...pakcik tuh siap boLeh sengih2 jek...agaknyee dia perasan muke CG agak maLu2, masa CG nak naik motor tuh dia boLeh kata gini :

nak buat macam manee dik...paip nak meLimpah...manee nak tadah ???

and i was Like.....EEEEEEEEEUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWW !!! pakai heLmet, terus cabut...oh !! nightmare betuL...ade yang kata pakai DUREX tuh tak saLah tapi..................ok, terserah korang nak fikir ape ~

6 comments:

Si Nuansa Eyqin said...

erkkk. saya lagilah siap lori angkut benda ni lintas depan kereta. yg adik dok nanya durex tu apa.

Ara said...

omg! pakcik tu cakap cenggitu? huwaaagh! takde civik punya olang

CiK GorGeouS ! said...

SNE : huhuhhu~ agaknyeee sex education kat sekoLah memang kene ajar benda nie~

CiK GorGeouS ! said...

ara : tu Lah pasaL...dats why Lah kate nightmare !! =)

~emi~ said...

durex tu apa??huhuuu..1st time dgr.mgkn lpas ni kena google.

CiK GorGeouS ! said...

emi : ahahha...aduhhh...ade jugak yang tiada tahu yeee...siLa2 googLe ok =) pastuh jangan menjerit pLak~