Tuesday, May 17, 2011

hey, korang stok manee weh ???

ASSALAMUALAIKUM !!!
SELAMAT HARI WESAK kepada yang sambut !!!
ok, entry takde kene mengena dengan hari wesak~

firstLy...jom kita tengok gambar2 dibawah ini :

gambar A

gambar B


hah...cube korang tengok gambar2 di atas...ade persamaan tak ??? *adeee* dua2 adeLah gambar wanita *unLess de yang tukar jantina tanpa pengetahuan CG Lah kan* and it wouLd be obvious apekah perbezaan mereka kan ??? so, kaLau kita tengok gambar A tuh nampak Lah perempuan2 sexy yang boLeh buat berdarah hidung kan...and yang gambar B pLak perempuan yang bertutup semuanyee kecuaLi muka dan tapak tangan...

kaLau kita tengok sekeLiLing kan, mana2 kita pergi dah ramai stok2 awek yang Lebih kurang macam gambar A...takdeLah wiLd sangat macam tuh tapi sexy jugak Lah...free hair, tops yang nak tersembuL Lurah, skinny jeans and wedges...and kebanyakan daripada mereka2 yang sexy2 nie memang seLaLu pegi maLL, wedding and mane akan mempunyai teman *which means pakwe Lah* seriousLy, goLongan nie takkan sengsorang Lah senang kateekan nak2 Lagi yang memang muka tahap modeL and body Lawa giLos....

CG ade adik LeLaki and ramai jugak kawan2 LeLaki and they are very open minded punyee orang...seLaLu CG tanye jugak kat diorang2 yang ade awek sexy nie, yang diorang bawak ke huLu ke hiLir, raba2 sana sini, sentuh2 sana sini sejauh mana Laaa diorang punyee reLationship neh...sampai ke jinjang peLamin tak agak2 ?? 75 % dari diorang jawab macam nie :
  • giLa kau ??? mau mak aku sembeLih aku kaLau nak buat menantu rumah...takdeenyeee...
  • awek2 senang macam nie, buat suka2 boLehLah....nak bawak jadi bini memang takde Lah...payah nak jaga wooo~
  • aLaaa...nie stok2 nak tayang kat member kasi panas jeee...nak buat bini biarLaa yang cantik Luar and daLam...tak susah nak jaga, jaga makan minum semua....kaLau asyik nak enjoy, aLamatnyee baik aku tak payah kawen...
errr....seriousLy, CG macam agak terkejutLah dengan jawapan2 macam nie dan seumpamanyee...dah tuh, awek2 diorang yang sexy mey tuh diorang just buat stok suka2 kee ??? oh !! kaLau CG, sorry Lah...i got my goaLs in my reLationship...biLa dah bercinta mestiLah nak sampai kawen dengan orang yang kita bercinta tuh kan ??? and i beLieve it's every women desire...manee de orang bercinta nak kecundang di tengah jaLan kan....tiba2 Lepas bincang dengan diorang2 *kawan2 CG* terasa macam sangat2 Laaa nak menjaga diri nie...huhhuhuh~

so, kepada girLs out there....korang piLih Lah...nak jadi awek2 yang dibuat stok tayangan or awek2 yang dibuat stok2 bini...tak payah nak berpurdah bagai, just jaga jee mahkota berharga korang tuh...peacee~

6 comments:

CIK FERRA AWW said...

GAMBAR YG 1ST TUH MCM PEL*C*R JERR

CiK GorGeouS ! said...

CFA : hahahah~ entah Leee... curi dari photobucket jee =)

Irna said...

huhu~~
wahai wanita jdk lah lolipop yg tak di bukak lgk wrapping tuh. jgn jdk lolipop yg dh t'bukak wrapping nnt lalat sume hurung :)

Salmiza S. said...

melayu ke tuh gambar A..?? dahsyat mengalahkan minah saleh! =)

CiK GorGeouS ! said...

irna : bukan setakat LaLat jek harung...rupa pun dah tak cantik biLa penggemar LoLipop sebenar nak makan... =)

CiK GorGeouS ! said...

SS : xpasti Lah meLayu kee x...huhuhuhu~