Monday, May 30, 2011




ASSALAMUALAIKUM !!!
SELAMAT HARI2 semua !!!
haaa, ape korang semua buat yee hari nie ???


weLL, CG actuaLLy tengah sangat sibuk dengan persiapan sambutan peLajar dipLoma yang akan masuk 1 jun nie...daLam dok sibuk2 nie, sempat jugak CG curi2 update bLog...weLL, semaLam dah settLe seharian bersama dengan semua unit...sesi ice breaking and team buiLding, aLhamduLiLLah teLah berjaLan dengan Lancar...even suara CG agak Lah hampir hiLang tapi sangat berbaLoi biLa semua yang terLibat sampai kepada objektifnya...

daLam CG conduct LDK ( Latihan daLam kumpuLan ) banyak jugak yang CG beLajar...baik dari segi perjaLanan program, mahupun pemantapan diri...kat sini CG nak share Lah dengan readers semua apee yang CG dapat :
  • biLa kita berada daLam keadaan stress, macam2 perkataan atau perbuatan di Luar sedar kita akan Lakukan...so, kita kene pandai mengawaL ape jua emosi yang kita hadapi dengan sangat berhemah...
  • tak kiraLah apee sahaja pangkat yang kita sandang samada goLongan tinggi atau bawahan, kita kena pandai menyesuaikan diri dengan keadaan...kita kena pandai bergauL dengan sesiapa sahaja bagi memudahkan perjaLanan program...
  • sifat sabar perLu dipupuk untuk mengeLakkan keadaan yang tegang dan mewujudkan perpecahan antara sebuah kumpuLan...
  • daLam apa jua keadaan, semangat sepasukan dan menganggap pasukan kerja sebagai ahLi keLuarga supaya kita mudah untuk berurusan dengan semua pihak dan bertoLak ansur antara satu sama Lain *baruLah takde masam2 muka, ok*
raseenyee setakat nie duLu kot...CG nak kene sambung kerja neh and Lupee puLak nak bagitahu...CG bersiaran secara Langsung dari Laptop cik NURUL HAFIZIN BT MOHD RAZAK~ bye3~

4 comments:

MYA said...

Sempat lagi tu...

Syazween Farisya Hasan said...

sempat ye die curi2 update. .
btw , mang betol , time marh semua bole keluar . hehe .

CiK GorGeouS ! said...

MYA : guna masa sebaiknyee~

CiK GorGeouS ! said...

SFH : kita kene sampai menyampaikan...baru berkat~