Thursday, May 5, 2011

entry membongkak diri =)

ASSALAMUALAIKUM !!!
HELLO2 worLd !!!
hari ini sudah 5 mei u oLLzzz ~

haaaa....hari nie birthday my mum...my mama tersayang...

happy birthday puan ROZILAH !! =) even my mum seLaLu marah2 and bebeL2 kat CG, tapi she's the uLtimate mum Lah !! seriousLy, mama memang best giLa sebab jadikan CG manusia sampaiLah sekarang nie...kaLau mama tak marah2, mane nak jadi perangai macam manusia kan ?? even if i'm worst, but i beLieve my mum Love me *perasan* so, mama...happy birthday yang kee *tuuuutttt* whatever, u stiLL Look young mama !! =) i Love u forever~

oh !! this is my bestfriend's mum...mak aLia and aina *the twins* miracLe kan ??? sangat coincidence meh....we are best buddies, our mum's birthday are on the same date *5 may*, we have the same bro's and sis's names which are aina and aiman...hahaha...peLik, tapi benar...so aunty, happy birthday !! have a bLast~ =)

ok, habis wish birthday amazing mothers =) sekarang nie nak muLeekan dengan entry syok sendiri...warning : memang syok sendiri tak hengat...siLa jangan muntah...kaLau agak2 tak tahan, siLa muntah daLam biLik air ok kawan2...

ok, CG akui CG bukan Lah hot stuff nak jadik taLent bagai kan...tapi seriousLy, takdeLah terok sangat kan..CG kiut miut hapeee....ngahahaha *muntah hijau* sajee je Lah nak tempek gambo2 perasan cun CG kat sini...mari kita muntah beramai2...muahahaha~ bukan hapee, CG nak tambah keyakinan kat orang2 yang seLaLu rasa diri dye kurang and nak sorokkan diri...weLL, CG pon banyak kekurangan tapi CG tetap expose diri dengan seLuas Luas pergauLan...hehhehe~ peopLe Love u not because u are beutifuLL but u are beautifuL because peopLe Love u =)






senyuman yang kita sentiasa hadiahkan yang membuatkan kita nampak cantik...so, start smiLing and be confident ok ??? yeah !!! baru Lah gojes macam CG *ok, muntah Lagi*

11 comments:

Aida Omar said...

cik gojes posing maut uh..
hehe.
happy besday buat mak cik gojes..may Allah bless u.

Nuyu said...

happy birthday kakak...

CiK GorGeouS ! said...

AO : tang mana yang posing maut pon tatau lah~ thanx, bagi pihak my mum~

CiK GorGeouS ! said...

Nuyu : oh !! it's my mum's birthday...anyway~ thanx~

budingyun said...

happy birthday untuk beliau :)

cik aisha said...

hepy besday utk mak CG...^^

CiK GorGeouS ! said...

budi : thank u~

CiK GorGeouS ! said...

CA : terima kasih~

josrevalution said...

salam.. wahh.. senyum n mesra alam..hehe i folo u folo me back yer tuan blog..hehe
cara supaya right klik dan hight light teks tidak berfungsi di sesebuah website(blog)

josrevalution said...

happy brthdy...yer,,,

CiK GorGeouS ! said...

josrevoLution : than yea !! =D