Thursday, May 5, 2011

i miss u !!!

ASSALAMUALAIKUM !!!
HAPPY BLOGGING bLoggers !!!
oh, tidak sabarnyeee ~

ok, hari nie CG ade 1 paper sahaja pada waktu petang and paper kira2 puLak tuh...weLL, maLam tadi puLun paham konsep pastuh memang Lebur Lah sudah di buai Lena yang panjang...hari ini sangat seronok sebab pegi baLik exam ade orang jemput *motor CG kan terLupee kuncinyee* oh !!! i miss my jemang :

sekadar gambar hiasan...ini motor sapee ntah....jemang hensem Lagi...adoii...serius susah wooo takde kenderaan nie...nak2 Lagi CG yang kaki jaLan nie, patah kaki wooo...sabo je Lah...nak pegi exam susah, nak jumpe orang susah pLus, nak pegi makan pon susah jugak !! mak aihh...boLeh kurus camnie...hukhukhuk~ rindu nak naik jemang !!! =(

anyway, thanx to irna, ash, capik and kecik sebab sudi hantar and ambiL CG ke mana2...esok pagi CG punyee Last paper...hopefuLLy by tomorrow, kunci motor dah seLamat sampai ke parit raja...weeehooo~

4 comments:

zharif fikri said...

hey JEMANG ! ;)

CiK GorGeouS ! said...

ZF : tego jemang bahek2...nanti dye merajuk !! =)

Ini Kisah Tia said...

takpaaa , senam sikit .. hehee

CiK GorGeouS ! said...

IKT : hahhaa...puas dah bersenam neh mandikan jemang =)