Monday, May 9, 2011

happy birthday adik !!

ASSALAMUALAIKUM !!!
HAPPY HOLIDAY to orang yang cuti !!!
amacam hari nie, ade baikkah ???

ok, actuaLLy nak cerita benda nie dari semaLam pon tapi dek kerana tak boLeh nak upLoad gambar, terus jadik sangat maLas...then encik TEROMPAH CARING pon suruh CG guna photobucket *makLumLah, buta IT sungguh* tapi biLe dah boLeh masuk gambar...mood pon dah Lari...so pendek kata, kami ceLebrate birthday adik beradi paLsu kami...semuanyee buLan mei kecuaLi kak chik...dye jek weird sebab buLan december =)

birthday

kami ceLebrate kat pizza hut bpmaLL *thanx kak Long sebab beLanja* then beLi kek and staff pizza toLong buat surprise...huhuhuhu....sweet kan kami ??? *perasan jap* after soLat sume kitorang pegi karaoke pLak and birthday boy beLanja *thanx adik* pastuh kami pon baLik...

*sorry Lah...entry ini agak hambar dek kerana CG sedang sakit kepaLa...sorry yerrr~*

4 comments:

cik aisha said...

musim org sakit demm skang ni....CG take care...:)

CiK GorGeouS ! said...

CA : terima kasih...CA pon take care jugak yeee =)

amna said...

musim panas dpt pizza hut. nyummmyies!

happy belated birthday :)

CiK GorGeouS ! said...

amna : awww...pizza panas di musim panas...hawt to go~ awwuuumm~