Thursday, May 19, 2011

entry berterima kasih =)

ahahahah...setiap tahun kita akan menginjak dewasa kan...dan setiap tahu bertambah tambah pengaLaman yang kita dapat...weLL, i'm greatfuLL to Live for 22 years deangan Limpahan kasih sayang yang tak berbeLah bahagi dari parents, kawan2 dan semua orang di sekeLiLing CG...yess, today i turned out to be 22 years oLd *oLd huh ??? jiwa muda beb* i got nothing Lack in my Life...i have everything sampai CG tak tahu nak mintak apee dah as hadiah =)

thanx mum and dad sebab sabar dengan perangai CG seLama nie...i'm the eLdest and yet perangai Lebih macam budak2...terima kasih yang tak terhingga CG ucapkan pada mereka sebab sentiasa berada disamping CG dikaLa susah dan senang...i'm so thankfuLL !!! dari kecik, sampai dah besar panjang nie, CG masih manja ok...even manja tuh tak ditunjuk depan adik2 but stiLL CG adeLah budak yang mencari perhatian parents *ok, maLu* terima kasih mama sebab Lahirkan CG 22 tahun LaLu, susah payah meneran daLam wad HBKL nak bagi CG tengok dunia...kaLau tak, CG tak dapat nak bukak bLog nie *tears* terima kasih buat ayah juga kerana menyumbang *tee hee hee* menyumbang duitLah membesarkan CG !! *korang pikir apee haa ??* thanx sangat2~

terima kasih kepada orang2 disekeLiLing CG sebab meLengkapi hidup CG...i'm getteing mature from days to days biLa berhadapan dengan macam2 karekter daLam hidup...setiap tahun, 19 mei disambut peLbagai cara....semua tetap jadi kenangan...terima kasih semua...i Love u guys~

p/s : NUR KASIH the movie keLuar 19 mei 2011, semoga cinta nur amina yang teguh dan taat pada agama dan suami dapat meresap sebati dengan cinta CG !! aminnn~

4 comments:

cikcomot said...

happy birthday sis ! ! !


^-^


semoga panjang umur n murah rezeki..

CiK GorGeouS ! said...

cikcomot : terima kasih sayang =)

Salmiza S. said...

happy besday dear CG~~ xsabar nak tggu Nur Kasih kuar.... =)

CiK GorGeouS ! said...

SS : thanxie sayang...same here...da kLuar pon kene tunggu orang bLanje baru bLey tgk ! =)