Thursday, June 2, 2011

rindu ='(

ASSALAMUALAIKUM !!!
SELAMAT HARI KHAMIS kawan2 !!!
oh !! dah nak hujung minggu rupanyeee ~


haaa...pertama sekaLi, CG nak cakap jugak....CG sedang sibuk menghadiri MINGGU HALUAN SISWA UTHM sebagai seorang pembantu yakni spesifikasinya adeLah fasiLitator *perrrgghhh, ayat skema tak menahan* tak banyak yang CG nak sampaikan dek kerana masa yang terhad tapi CG tetap rase nak berkongsi dengan anda semua jugak....

seriousLy, i miss u guys MT KKDK 2010 / 2011 !!! ='( *sepi tanpa korang tau*


ok, kita semua tahu yang di dunia nie ade macam2 jenis perangai manusia...kadang2 kita nie tak sedar jugak kekurangan yang ada pada diri kita nie...dan oLeh sebab itu juga Lah rasuLuLLah dahuLu sentiasa berpesan meLaLui kaLam aLLah pada surah an-nas : dan berpesan pesanLah kamu kepada kebaikan...yakni aLLah Lebih tahu manusia ini penuh dengan sifat Leka dan mudah aLpa...

CG perhatikan ada sesetengah manusia atau daLam kaLangan rakan2 CG nie jenis yang tak boLeh nak mendengar pendapat dan saranan orang Lain sedangkan pesanan itu sangatLah membantu daLam memperbaiki setiap pekerjaan yang dijaLankan...yeeLah, CG pon insan yang tak sempurna tapi CG ade tanggungjawab menegur...dah ditegur secara Lembut dan penuh berhemah, tetap jugak ditoLak dengan keras...Lepas tuh, biLa masaLah berLaku waLhaL perkara tersebut dah disentuh, muLaLah nak meLenting tak memasaL...so, CG nasihatkan kita semua sabar dan dengar duLu pendapat orang2 sekeLiLing...mana tahu ianya akan membawa kepada kebaikan dan manfaat...betuL tak ???

kemudian, kita suka Lari dari masaLah...CG tak nafikan bahawasanya, CG pon kadang2 cuba Lari dari tanggungjawab dan masaLah *sikap ambiL mudah* tapi pada CG amatLah tidak professionaL bagi seseorang yang memang berkeboLehan dan dipandang tinggi Lari dari masaLah hanya kerana beberapa perkara keciL yang boLeh diseLesaikan...contohnya macam ade masaLah dengan ahLi daLam kumpuLan, seseorang individu itu bertindak memecah beLahkan kumpuLan atau pun meninggaLkan kumpuLan...kan tak best camtu~ ape kata bawak berbincang dengan akaL yang rasionaL dan emosi yang stabiL...insyaaLLah semua akan kembaLi baik =)


CG tak merujuk kepada mana2 pihak tapi CG just terfikir jeee....aLhamduLiLLah, organisasi yang CG join sekarang masih kukuh dan sentiasa bergerak maju ke hadapan tanpa menoLeh...dan CG harap ianya akan berkekaLan...


*CG sangat kagum dengan each of MT KKDK 2010 / 2011 yang LaLu...semua ada keLebihan & kekurangan masing2 namun kami masih menjadi peLengkap setiap seorang*


i miss u guys : JEFRYRAL RAMLI, AIZAT ZAYYANI AMAD ZAHIT, NAZRY YUSOF, NURUL ARFAH ABDUL RANI, MUHAMMAD SYAFIQ DAYNURI and NUR AMIRA ASIM *i can remember each of their name sampai sekarang !!*

10 comments:

syafiq said...

bkn sume orng pndai eja name aku dgn betol... hee... miss u too.. MT KKDK 2010/2011 in memory...

CiK GorGeouS ! said...

syafiQ : oh !! abg capik !!!! sangat rinduuuu ok =(

eyezat :) said...

haha..motipp..selalu je aku eja name ko dgn btul capik..
semoga KKDK terus maju,sukses & vava voom! :) I <3 KKDK & MT 7 2010/2011 :)

CiK GorGeouS ! said...

eyezat : we Love u more bebeh !! rindu =)

Ara said...

MT lama terbaik <3

CiK GorGeouS ! said...

ara : wahahaha~ ade pLak camtuh..MT mana2 pon terbaik =)

eyezat said...

huhu..semua mt same je..mt akan lesu kalau xde support drp exco n ahli..continue supporting your mt and ahli2 laen..togetherness is important in a team..good luck peneraju yg baru! :)kitorg mantan2 (cewah) doakan yg terbaek utk korg..

CiK GorGeouS ! said...

eyezat : yeah !! betuL !!! support jangan di saLah sangka puLak...peace =)

eyezat said...

ngaaaa..apekah yg salah sangka nye?

lesung batu said...

huhuhuh..rindu....atas sebab kekurangan xdpt den online selalu..heeeee~