Saturday, June 4, 2011

sekadar gambar hiasan


what are friends for ???


hari nie CG serius touching giLa...bukan sebab apeee...korang maybe ade yang tahu CG nie antara budak yang paLing kecoh dan annoying kat UTHM nie...weLL, tadi kitorang ade sesi sukan untuk minggu orientasi neh kat padang ragbi...bayangkanLah jam 2 petang dok bergedik2 kehuLu hiLir tengah padang yang panas tuh...bukan sekadar bergedik2 jee, CG memang suka jerit2 sampai kepaLa pon ada sikit pusing...niat CG cuma nak memeriahkan suasana, andai ada yang tak suka CG mintak ampun and minta maaf =)

actuaLLy Lepas CG dah jerit2 dan bersuka ria di bawah terik matahari tadi, CG terus duduk and chiLL bawah panas *nak bagi support kat adik2 team charLie* biLe game dah habis, CG terus bangun Laju2 and time tuh La rasa badan CG berbayang2 and rase sangat pening...Last2 CG rasa mata CG dah geLap jek...itu menandakan bahawa, CG adeLah pitam...CG sangat terharu sebab ramai yang membantu...ada yang papah CG bawak ke tempat redup, ada yang toLong bagi kerusi, toLong kipaskan, toLong urutka, toLong bagi air and macam2 Lah...pergghhh !!! tak sangka betuL...rupe2nyee CG masih Lagi di sayangi....hehehe~ kepada semua, terima kasih !!! CG beransur puLih sudah....mari kita enjoy maLam nie !!! =)


p/s : i'm enjoying my Last MHS with my beLoved friends !!! muahhxx~



4 comments:

WIRELESS TECHNOLOGY said...

spe xsyg CG... sume org syg CG.. :)

CiK GorGeouS ! said...

WT : wahhh...untung Laaa orang sayang !! =)

salemaziz said...

sume syg CG. kite ni? -,-"

malam ni penutup ke CG? :D

CiK GorGeouS ! said...

saLemaziz : ouh !! takpe...CG sayang sumee...maLam esok baru maLam penutup (5 jun) =)