Tuesday, June 28, 2011

chill lah second hand drebar!



omaigod.omaigod.omaigod...eventhough this video dah Lame but i think i need to refresh aLL the co-piLot or wutsoever thing they caLL them *those yang duduk sebeLah driver as passenger tu Lah kan* everything kak maria said are true...driver neh boLeh sakit otak okeh...weLL, there's a few thing CG wouLd Like to highLight when u are a passenger or co-piLot tuh :



  • don't ever yeLLs at the driver !! heart attack tahu tak ??


  • it's ok to give a friendLy reminder Like : jangan bawak Laju, there's a car in front, ade budak nak meLintas and bLa bLa bLa but, boLeh tak cakap eLok2..no need to raise up your voice and being sarcastic, kan~


  • driver dah ade banyak pressure dah, and i think they don't need more =)

ok, terbebeL puLak...tapi suke nak ingatkan, toLong Laa jangan bagi driver heart attack...takut2 tak sempat sampai batu 3, masing2 dah sampai batu 2 duLu tak sambung2 perjaLanan dah~


4 comments:

Irna Syafiqah said...

HAHHAHA.. Cik Gojes selalu buat mcm ni kt saya.Ribena, 100 plus, keropok, roti.. ohh !! :D

CiK GorGeouS ! said...

IS : hahahah...kan ?? i never yeLLs at u and make u heart attack kan ?? muahahah~

Wanie said...

hoho..sy tak keep secret pon hal cintan cintun ngan parent..
mungkin sbb parent sporting je kot..:)

CiK GorGeouS ! said...

wanie : untung Laa perents sporting...heee =)