Tuesday, June 28, 2011

degup degap *takot*





CG pernah cerita tak kat korang bahawasanya ayah CG adeLah pembaca bLog CG yang paLing setia ?? *maybe ade kot* tapi CG ingatkan dye tipu jek dok seLaLu usya bLog nie, tapi tadi baruLah CG percaya sebab sekarang nie kan CG guna Lappy ayah CG, then terkantoi Laa Link CG ade di history Lappy nie *oh, terharu sungguh* tapi untuk beberapa hari nie maybe nampak gayanyee, staLker CG yang sorang tuh tak baca Lah bLog CG neh *sedih* ayah CG demam sudaa..semoga beLiau cepat sumbuh Lah hendaknyee...



ok, dek kerana ayah CG sedang sakit...makanya CG mengambiL aLih tugas ayah untuk hantar and jemput adik dari sekoLah and tusyen, bawak mama pegi beLi barang dapur semua Lah..pendek kata, menjadi driver Laa hendaknyee...setakat hantar and ambiL adik tuh memang dah tak heran dah...bab gi beLi barang tuh yang giLa kejap *sebab bukan diri sendiri yang shopping, giggLes* tapi bukan pasaL tuh yang CG nak cerita, tapi nak cerita pasaL benda yang mendebarkan tadi...




kisahnyee begini, masa CG tengah speeding nak menuju ke carrefour tadi CG memang YAKIN yang traffic Light tengah hijau and jarak kereta CG dengan kereta depan sejauh 2 bijik Lori *jauh Lah kan* tapi yang betuL2 buat CG betuL2 berderau adeLah biLe mak CG cengkam tangan CG kuat2 baru CG sedar yang sikit Lagi CG nak Langgar kereta depan tuh *pergh, sakit betuL* serius, memang CG YAKIN giLa jarak kitorang jauh tadi *sigh* nasib Lah tak berLanggar kan...kaLau tak, tak memasaL kene marah ngan ayah tadi...tapi, Lebam sudah tangan CG dek cengkaman maut mama CG tuh...waaaaa~



moraL of the story : jangan nak speeding sangat ok kaLau bukan kat highway...maLang tak berbau =)






ok, CG tau Lagu nie dah Lama tapi Lagu nie tetap sedap and bermakna sampai biLa2...



ok, kepada encik2 LeLaki atau cik2 perempuan yang nak beLi TIE CANTIK dan MURAH, jom singgah BLOG nie :






tak menyesaL punyee Lah !! cube Laa~




14 comments:

cik aisha said...

wuuuu....sy tgk traffic light mesti nk speed kejar.dulu memula bawak keta tkt...adeh...huhuu

CiK GorGeouS ! said...

CA : haaa...takpe, Lame2 nanti ok Lah...jangan speeding ok...susah nanti =)

ASaDa RyutaRo said...

semoga ayah cik gojes cepat sembuh. best jugak ayah baca blog. leh tahu isi hati anaknya. hehe :P

bahaya betul. lain kali kena lebih berhati2 dan sentiasa berwaspada. jangan leka duk pandang kiri kanan, depan tak tengok.

malang memang tak berbau..

CiK GorGeouS ! said...

AR : ayah CG mmg...senyap2 jek dye baca bLog CG..hehehe...

tu Lah..berhati2 ok semua !! =)

FYA PELANG! said...

hehe. xp ah. at liz, ad pmbce setia, kan CG ? :)

muhamad hanif said...

Terukk..!!

nasib puan Emak takda darah tinggi..

CiK GorGeouS ! said...

FP : tuLah pasaL..tak sia2 berpeLuh2 tangan taip entry bodo2...hahaha~

CiK GorGeouS ! said...

MH : adeh Laa...puan emak takde darah tinggi...kencing manis ade Lah... =)

fifianggun said...

i like her video too,,,=D

CiK GorGeouS ! said...

fifianggun : kak fynn awesome kan ! =)

misz athiqah said...

ha...ha..baik jgn mjerit pada si driver kalo kita pun xnak kena jerit sekali..=p.. hehe...lagi takut bila si driver bawak keta bagai nak giler lepas kena jerit sbb bengang..=p..hehe..

salam..jenguk jengah anda di sni..=)

CiK GorGeouS ! said...

MA : hah, betuL tuh =)

KertasWarnaMerah said...

haha..silap2 lempang jah co pilot tuh..

”cepat datang komen blog saya pulak!!!”

CiK GorGeouS ! said...

KWM : mak aih...ganaih sangat neh =)