Monday, June 6, 2011

staLker oh staLker


my oh my...tadi CG bukak Laa FB nak check pape yang patut kan, approve member, repLy komen and ape2 Lah yang patut...macam biase, ade friend request dari seorang hamba aLLah nie...CG nie memang tak memiLih kawan, so approve sahaja sesiapa pon...nak dijadikan cerita, CG tergerak Lah nak view profiLe Latest friends yang dah approve...CG sungguh amat sangat terkejut sekaLi apabiLa di profiLe sorang hamba aLLah nie yang CG namakan dia mr.X, penuh dengan gambar2 profiLe CG kat situ...perrrggghhh !!! tak macam nak pengsan puLak Lah kan tengok~

seram kot biLa unknown person tiba2 Letak berjuta juta Lemon *ok, hyperboLa sangat* gambar CG kat profiLe mr.X neh...muLe2 CG nampak link ke bLog and FB CG jee....tapi bila CG godek2 semua detaiLs kat FB mr.X neh baru Lah CG jumpe banyak giLa gambar CG kat situ *seram ouh* dah Lah CG tak kenaL...so, CG mengambiL Langkah untuk bLock beLiau dari friendList CG...tibe2 terasa macam artis sudah...so, kepada staLker, siLa pergi cari manusia yang cun2 and artis2 untuk buat camtuh ok....siLa jangan buat pada insan biasa macam CG neh...ngeri ouh !!


p/s : CG mengidam nak makan roti canai tau tadi...sekaLi, jam 3 pagi encik zuLheLmy nie beLanja roti canai...siap deLivery Lagi tuh kat koLej neh...terima kasih zuL wiLcha !! sayang kau !!

6 comments:

ChoKie_cHokiE iN LuRvz said...

wow myrad!!
u had secret admirer lah^^, hehe..
but, quite scary lah syg sbb u xknal org tuh..
u better more hati2 right after this okayy!!=)

missSandwich said...

muahahaha~ dia minat awk dlm diam tuh~~ aww~<3

CiK GorGeouS ! said...

CCIL : hahahha~ bukan quite scary...ini dah jadi SO scary !! =(
thanxie...akan berhati2 Lah neh ..hehhee~

CiK GorGeouS ! said...

MS : OMG !! minat ape kebendenyee ??? jumpee pon xpernah kan...huhuhuhu~

Syazween Farisya Hasan said...

CG ! ini mesti kes secret admirer ni . ngehehehe . .

CiK GorGeouS ! said...

SFH : huhuhu~ mane dee Lah~