Sunday, June 26, 2011

10 perkara di hari 25 jun 2011


  1. pagi yang teruja sebab meLawat sekoLah rendah yang dah 10 tahun ditinggaLkan tetapi sangat terharu dan kembang punggong kerana cikgu2 masih mengenaLi saye *it shows how popuLar i am back in sekoLah rendah, giggLes*

  2. kepanasan hari dan keadaan jaLan TAR yang sesak teLah membuatkan irna meneLan panadoL kerana sakit kepaLa...hahahaha~

  3. sebeLum memuLakan ekspidisi kami *SHOPPING Lah* di jaLan TAR, tonik kami iaitu sebotoL 100pLus dan mineraL water dah siap daLam beg *macam nak pegi marathon jek*

  4. kami tak bawak HANDBAG, kami bawak SLINGBAG and irna bawak BACKPAC...muahahhaha~ macam hapee jek Lah kan shopping...

  5. 3 jam bertarung di jaLan TAR ibarat korang pergi jogging tanpa henti dengan keLajuan maksima seLama 1 jam *dasyat*

  6. baLik rumah tak Larat terus Landing atas katiL sampai Lupee tak makan seharian Lagi...bangun2 terus pergi dinner ceLebrate birthday adik CG yang LeLaki itu..

  7. mase mandi terasa tangan pedih and baru sedar ade Luka2 di tangan dek kerana terLanggar besi di kedai tudung di jaLan TAR pagi tadi...tampaL pLaster, settLe ! *toLong jangan kurangkan hantaran...heee*

  8. makan nasi putih, tom yam campur, siakap 3 rasa, sotong tepung dengan teLur bungkus memang mendapat hasiL kekenyangan yang maksima

  9. ditambah dengan dessert dari secret recipe iaitu raspberry cheesecake adeLah peLengkap hari yang memang indah..

  10. gagaL berhubung dengan yang tersayang memang penutup hari yang awesome Lah ! *sangat poyo tak hengat*

6 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

HAHA menarik sungguh sabtu anda! saku pun suka shopping.. tp kalau jln TAR tu bli kerongsang utk mak je..AHHAHA..bnyk brg pmpuan.. last2 beli kerongsang utk diri sndiri jgk..buat time raye nnt pakai kt bju melayu..hahaha..

n 25 jun juga hari jadi aku taw (^___^)

CiK GorGeouS ! said...

MKK : jaLan TAR memang syorga wanita meh...aLahai...barang Laki adee jek...jom join CG shopping Lain kaLi...eh, birthday boy jugak !! happy birthday bebeh !! =)

Irna Syafiqah said...

HAHAHAHA~
tade sling beg lah CG, makanya haruslah bawak backpack tuh..
penat! tapi berbaloi-baloi kan!
untunglah CG keluar dgn saye. kih3~

CiK GorGeouS ! said...

irna : untung sangat Lah...Letih bukan maen...hahhaha~ basah ketiak sumee =)

Kak Sal said...

shopping tudung x..???best la shopping kat jalan TAR tu...x sedor abis beratus kan...huhu

CiK GorGeouS ! said...

KS : tudung Laa yang di cari itu...hahaha...tu La pasaL...kaLau bawak seribu pon boLeh habis Lah gamaknyee =)