Tuesday, June 14, 2011

cik awek, ini anda perLu tahu =)

wahai sahabat2 perempuan, ade orang tanye CG macam mane nak jadi cik awek yang tahan Lama *mak aih, soaLan membunuh CG nh* weLL, ok...kaLau korang nak ikut cara CG, meh sini nak habaQ mai *tee hee hee*


actuaLLy tak semua benda neh korang boLeh praktikkan, bergantung kepada encik pakwe korang macam mane Lah...pada CG, CG didik diri berubah mebgikut situasi *errr, tak bermakna CG hebat daLam masaLah nie*


  1. mengada itu perLu tapi bukan 24/7...kaLau semua benda pon korang nak fussy, CG yang perempuan nie pon rase rimas !! sekaLi sekaLa main2 Lumpur and tinggaLkan high heeLs and make-up, tak saLah kan ?? *heee*

  2. jadi Lah pendengar yang setia, penceria hidup mereka dan penyenang hati mereka...weLL, guys pon tak Lari dari masaLah daLam kehidupan seharian diorang...kaLau tak dapat nak bantu pun at Least jangan nak menambah keserabutan mereka...hahaha~ ada paham ??

  3. ok, CG tau goLongan bercinta neh bukan Laa rata2nyee goLongan bekerja jee...nie CG fokuskan pada cik awek and encik pakwe yang sedang beLajar atau baruuuuuuuuu jeee nak bekerja...weLL, tak payah La cik awek nak mintak macam2 kat encik pakwe tuh *i mean beLanje* ape kate bagi diorang peLuang kukuhkan kewangan...dah kawen nanti baru Lah ketok habis2 ok?? =)

  4. tak payah nak jeLes mem'samak' buta ok...cik awek perLuLah rasionaL and gunekan reverse psikoLogi *pergh CG neh, da macam pakar psikoLogi pLak* chiLLax sudah...mase nie La korang nak tau sejauh mane encik pakwe korang betuL2 serius dengan korang...bonus kaLau diorang tunjuk keLakuan diorang tanpa korang haLang...nie baru betuL2 PREVENTION IS BETTER THAN CURE...hak3~

  5. ceria, give a smiLe, jadi positif...ingat tau wahai kaum perempuan, there is aLways a woman behind man's succes...so, u have to motivate them because they need that...bagi korang punyee support daLam ape jua perkara yang diorang Lakukan...jangan bLame diorang di atas ape jua kesaLahan, diorang ego jugak =) support jek !!


buat masa nie, CG just teringat nie jeee....if CG teringat Lagi nanti, CG akan bagitahu Lagi ok ??? teruskan support CG !! weeehoooo~

6 comments:

Syazween Farisya Hasan said...

wohoo . CG . aween nak praktikkan kat sape nih ? haha .

CiK GorGeouS ! said...

SFH : hahaha...praktikkan Lah kat sape2 pon aween...asaLkan LeLaki LeLaka~ hehehe~

NasZ said...

owh..macam ni rupanya..huhu..

jemput join segmen simple terbaru saya..

SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

CiK GorGeouS ! said...

nasz : hah, macam berminat jee...huhuhuh~

KinosKoko said...

hehe..apa yg kita nak diorang jadik, kita jadik la mcm tu jugak..kan..

CiK GorGeouS ! said...

kinoskoko : hurmm...tak jugak...kaLau perLakuan maybe boLeh impLiment...tapi kaLau cita2 diorang, u just need to support =)