Saturday, June 25, 2011

ok, di pagi hari nie CG sangat Laaa tak boLeh tido *insomnia mungkin atau dah terLebih tido* biLa tak boLeh tido, muLee Lah buat bende2 tak masuk akaL *tipu jek* ...muLe2 CG beLek2 entry Lame yang nampak sangat tak matang di awaL2 menjadi bLogger and cetek iLmu bLogging nie *sampai sekarang pon* dah puas geLak and senyum sendiri dengan entry sendiri, CG pon berjaLan ke bLog orang Lain and beLek2 entry Lama mereka...tiba2....



*CG terus Lupee apee yang CG baca kat bLog orang tuh*


CG tibe2 rase yang CG sangat tak matang sebab jeLes tak tentu haLa *jangan tanye jeLes pada siape and sebab ape* serentak dengan itu, tibe2 rase nak menangis pastu itu hati atau jantung ade rasa ngiLu *mungkin kene jumpee doktor neh*


ok, tak mau Layan sangat perasaan tuh tapi yeLah kan...perempuan, memang emo tak tentu haLa tapi atas dasar banyak perkara, Lepas di timbang tara, CG rasa Lebih baik CG tak payah nak emo tak tentu haLa and Let the time heaL it *awwww, semoga boLeh Lah* there are a few names that stiLL bothering me but Let me keep it deep under...toLong Laaa doakan and bagitau CG yang EVERYTHING WILL BE UNDER CONTROL TILL ETERNITY ~


hoping it wiLL Last Long, or even forever...amira, be strong and macam seLaLu, chiLL, easygoing and memahami =)


SHE said that CG terLaLu memendam dan jugak terLaLu memahami...nanti Lama2 CG yang makan hati *wondering tapi tak ambiL kisah*





harapan : kaLau di baca pon biarLah dia tak paham ape yang bergoLak daLam hati nie =)

4 comments:

Adylia Qarissa said...

saya budak baru belajar menaip..

APAN said...

aku cube manfsirkan pe yg ko rasa tu.ko ada minat kat someone yg x rase pe yg ko rasa.betol la tu kot.haha...

x bape paham ngan insomia.penah dengar dlm movie yg baru layan baru ni.berkaitan tido gak la kot...

CiK GorGeouS ! said...

AQ : weLcome to bLoworLd !! =)

CiK GorGeouS ! said...

apan : memandai jee kau...hahaha...insomnia tuh penyakit susah tido Lah =) googLe bende2 berpaedah sket ok pasnie~