Tuesday, June 14, 2011

ASSALAMUALAIKUM !!!

SELAMAT HARI2 !!!

ngehehehe~ CG dah kebengongan neh...

ok, bermuLa minggu nie CG officiaLLy muLa cuti semester *actuaLLy cuti dah Lama start, CG yang baru baLik rumah* seteLah banyak perkara berLaku back in batu pahat beberapa minggu Lepas, akhirnya CG sampai jugak ke ampang terchenta neh...hahaha, weLL hari tuh sampai jee rumah bapak CG dah sound nak pegi i-city on saturday night...siLa jangan geLakkan CG...even duduk kat area kL, nie first time ok kitorang gi sane...hehehhe...tak banyak nak cerita, Lets tengok the picture ok ?? CG tak pakai DSLR, janji ade gambar yee dak ?? *giggLes*


this is me and my brother...sangat benci sebab dye tinggi dari CG sedangkan baru 19 tahun ! mase nie kat beLakang tuh ade kids carnivaL =)


ehehehehe...memang saje Letak gamba kabur nie...nak bagi fokus kat kipas Lampu yang CG pegang tuh and cekak syaitonnirrajim yang CG pakai tuh...santek kan ???


this is my mum and dad...konon2 romantik Laa gamba neh...haiyaa...asyik pose samee jek !! ngee ;D


opppsss !!! tergedik di situ...




nie tengah ajar my mum and dad cara ambiL gambar posing Lain...tapi, nan hadooo diorang nak ikot...kami adik beradik jee tereksaited bergambar...hehehe~


ok, adik CG cuba menggendong CG yang berat diperhatikan sang zirafah...hehehe~


nie Laaa adik beradik CG...bengong2 beLaka =)



again, my mum and dad dengan posing aLa2 manja =)



bad deviL and angeLic deviL *ade kee ??* of coz Laa yang merah tuh jahat sungguh kan...tak kesah Laaa...janji having fun !!


tak paham apee yang kami cubee Lakukan...hahaha~


CG suke gambar neh...sebab adik CG nampak sangat poyo !!! hahaha~


bajet kanak2 *padehaL kami yang suruh*


terencat !


ade sorang budak comeL LaLu tepi CG sambiL tarik2 mak dye : 'eeeeee....kakak tuh macam syaitan Lah !!' hahahahaha~ omaigod adik !!! tak nampak kee mukee suci bersih nie ??? heheh~



CG and famiLy sangat seronok...even ramai giLa orang, memang sangat meriah Lah !! weLL, bukan cekak tuh jek yang CG ade, CG ade mainan Lain yang CG pasang sepanjang jaLan2 kat sane...hahahha...mari berjoget bersama =)


kepada yang berada di sekitar seLangor atau kuaLa Lumpur and beLum Lagi sampai kat i-city, moh Lee datang...cantik weh Lampu2 kat sini...biLe Lagi nak feeLing2 rase cam kat oversea, yee dak ??? jom datang ramai2...bawak camera yang awesome sket ok !! =)





6 comments:

NasZ said...

cantik pokok2 kat belakang tu..kat mana tempat tu ek?

jemput join segmen simple saya..huhu..

SEGMEN SIMPLE: MENU AKU MASA BERDUIT DAN MASA TAK BERDUIT (SENGKEK)..

CiK GorGeouS ! said...

nasz : kat i-city neh =)

Nor Atiqah Aima Roslan said...

saye suke gambar adik awak yg 'terencat' itu.... haha... hai kak ya.. =D

Anonymous said...

sebok iqa!! hye kak yaa.. saye suke gmbar aiman yg alaa2 abg caring gitu. kak ya sehat?? :P

CiK GorGeouS ! said...

NAAR : hamboiii...kemain sangad korang neh~ nak budak terencat tuh kee ?? dye da ade orang Lain Lah...ainaa kate 'kakak kemetot' ahahaha~

CiK GorGeouS ! said...

anon : sure neh irna ! hahaha~abang caring ?? puuuiii~ ntah tang mane yang caring pon tatau~