Saturday, June 18, 2011

say NO to onLine shopping !! huh~









hahahaha...bengang betuL Lah !!! sakit jek hati nie haa...korang mesti tau kan yang CG sedang gigih kumpuL duit nak buat bajet kawen 5 tahun akan datang kan ???













serius, CG tak tipu...CG memang serius nak kawen 5 tahun akan datang *insyaaLLah*






bajet menabung pon CG dah sediakan...tak caye ?? meh tekan SINI








tapiii..........
























disebabkan CG nampak cardigan dengan baju2 yang cute dan cantik2, tiba2 tangan tertekan button BUY !!! maka, duit simpanan berhari2 sebeLum nie akan diLaburkan kepada baju and cardigan itu !!!




i'm sorry, nampaknyee kita akan makin Lewat kawin !!





huwaaaaaa !!!!








*giggLes, padehaL sendiri yang gedik nak onLine shopping*












ok, itu sahaja, bye3~


*ehhh...CG beLom ade caLon Lah...so, happy baLik !!*








pesanan penaja : kaLau takna duit meLayang, jangan pegi shopping (^.^)v




8 comments:

Fathiah Hamim said...

omg. seriously. online shopping very dangerous!!

Bui Idzra Ryn said...

yup,sangat setuju..bui pun ader jual-beli barang online..mmg cepat jer duit habis..hihihi..kena tahan iman ni..

amir aizat said...

xpercaya lg dgn online shopping ni,syg duit tauk! hehe

CiK GorGeouS ! said...

FH : adehhh...sangat bahaya betuL :)

CiK GorGeouS ! said...

BIR : tu Laaa...onLine shopping Lagi bahaya dari gi shopping kan...hahaha~

CiK GorGeouS ! said...

AA : ahahaha~ sapee tak sayang duet doh~

Cik TeN10 said...

ahaa.. tu la.. kl xkeluar shopping.. on9 shopping pulak.. adoii.. nseb bek kite ni perempuan.. kl lelaki tak kawin2 la gamaknye duit abes ngn shopping je.. kih3

CiK GorGeouS ! said...

CT : ahahahah~ agak Lah...tapi kite kene menyimpan jugak sayang =)