Sunday, June 12, 2011

diari encik pakwe bersama cik awek =)

1 jun 2011

9.00 pagi

'good morning sayang !! have a great day'
oh !! aku dapat text dari cik awek Lah...nak repLy ape ??
'morning baby !!'
ok cukup tak boLeh bagi banyak2 nanti mengade Lebih
and then continue texting about 2 hours...


12.30 tgh hari

'u dah Lunch ?? i'm going out for Lunch with my friends..'
oh !! cik awek text Lagi..dengan sape dye keLuar agaknyee yee ??
'kejap Lagi...ok...take care'
jangan dye pegi Lunch dengan mamat2 hensem sudah...iskkk...apasaL aku tak tanyee ?? tapi aku kan Laki...kene Lah macho...
and then continue texting for 30 minutes but not asking anything...just repLying the cik awek's Q...



5.00 petang

'i'm going out..member ajak high tea kat damansara..Love u !'
cik awek nie merayap jee keje dye...nie dengan member mane pLak tuh...tapi tak kisah Lahhh...macho tetap macho...kene cooL...
'oh !! ok..have fun'
and then tak text pon~



8.00 maLam

'sayang...i baru sampai rumah nie...u dah dinner ??'
cik awek Lagi...hurrmmm...nak jawab ke tak yee ???
'......penatLaa....'
send text kat cik awek...
'ok, have a good rest...goodnight'
ok, boLeh main game, Lepak ngan member and sooo on~



11.00 maLam

'i miss u sayang'
haih...ok, tak payah Layan...anggap jee dah tidurrr...ZZZZZZZZZZ~


the same situation jadi setiap hari sampai Lah 7 jun 2011 and encik pakwe tak repLy pon text cik awek tuh Langsung...


and the encik pakwe go Like :

'omaigod cik awek nie sume benda pon nak bagitahu, rimas betuL'

'perLu ke nak text everytime ?? berak tak nak bagitahu ??'



and the cik awek sense something...kemudian...


8 jun 2011

no text from cik awek Lah...ok, i'm freee !!!



9 jun 2011

errr...cik awek takde khabar berita Lah...shouLd i caLL or text her ?? no !! biar dye cari aku duLu...tak macho okeh !!



10 jun 2011

ok, dah masuk 3 hari...where the heLL is she ?? dah Lupee aku pee dye neh ???

'baby, u kat manee ??'

2, 3 hours waiting yet with no answer....


caLL, tak angkat...fed up, tidooo~



11 jun 2011

'morning baby !! have a great day'
sending text to cik awek...
'morning..'
cik awek dah repLy !!!
'u kenape dah Lama tak contact i ??'




faham tak story di atas ???



  1. CG tak faham, biLa seLaLu contact or text kate rimas...biLa biarkan dok tanya banyak...

  2. biLa cik awek kongkong, marah and bising kate cik awek queen controL...biLa cik awek tak controL kate tak sayang...

  3. kaLau cik awek text, encik pakwe tak repLy takpe...tapi kaLau encik pakwe text, cik awek tak repLy tak boLeh ???


now u guys teLL me, ape yang cik pakwe nak dari seorang cik awek ??? terima kasih =)

22 comments:

.izzatul.hazwani. said...

sokong3 ! hahhaha

susah na paham laa=="

CiK GorGeouS ! said...

IH : tu Lah...CG Laaaaaaaagiiii tak paham =)

Anonymous said...

haa! ape lgk! jawab lah lelaki-lelaka sekalian! jawab jgn tak jawab!

CiK GorGeouS ! said...

anon : umang aih...marah sangat nampak...huhuhuhu~ =) chiLL2~

nazura said...

huhuhu .. penah face situasi cam tu .. tapi tak lagi dah skrang. by da way .. kena ters terang each other.
kdg2 diorang tak sedar pe diorg buat tu menyakitkn hati miss awek.tp klau mmg ego tu tggi sgt ... jgn layn.tggal je lg bgus. bia dia rs bila tak de awek. hahahaha

CiK GorGeouS ! said...

nazura : hurm..yupsie...betuL tuh...terus terang kan...tapi nie pendapat si perempuan...ape daLam minda encik LeLaki yee ??? wondering =)

Syazween Farisya Hasan said...

conclusion : encik pkwe pon sebenarnyer suke mengongkong , tpi taknak tunjuk dpn cik awek konon nk control macho tak sesudh . ceyh ! haha .

CiK GorGeouS ! said...

SFH : huhuhuhu~ wahahaha~mungkin Lah~

Aida Omar said...

aida rasa kan hal2 yg penting je kot pakwe nak tau..macam keluar pi mana, dgn siapa, balik kol brape..dh cukup. jgn la x text langsung..hihi

aida sendiri jrg text..text pon belah mlm wish nite. kalau ade hal penting call tros. :)

just pendapat utk CG ^_^

CiK GorGeouS ! said...

AO : eehhh...nie bukan kisah CG Lah...ade orang ngadu...so, CG sajee Lah buat story...thanx sharing anyway...tapi kenapee Laki tak terus terang jeek kan~ huhuhuhu~

sangat setia said...

haha. laki kne drop. haha. pdn mke !!! eheh. nak share bole x ? rep kt shout klu d iznkan. klu x di iznkan, abykan :D


salam BCR :)

CiK GorGeouS ! said...

SS : terima kasih sebab sukee...siLee Lah share kaLau sudi =)

Hayati Hamzah said...

haha nice lah . salu jd benda ni . u better find the answer in 'the other khairul'

hidayahjamal said...

cuba nk fhm.. story tu, huhu, mungkin dia xnk lost contct, or else suruh bf awak jwb k :)

CiK GorGeouS ! said...

HH : hurrrmmm...sebab bace the other khairuL Laaa idea bengong nie datang...apekah mungkin jejaka itu sudah bosan ?? tapi at Last cari jugak kan...konpius~

CiK GorGeouS ! said...

hidayahjamaL : hurrmm...nanti CG tanye bf2 CG yang bersepah tuh =)

Simpleblanklife said...

HAHAHA normal la nih...perempuan, laki pun sama je...awal2 meletup sana sini..lepas tu buat pasal cket2...dan bila pasangan lain buat benda yang sama, di marahnya,....

last2 terajang 2-2 baru taw...KAH3..

CiK GorGeouS ! said...

simpLebLankLife : wahhh...macam ade pengaLaman jee nie...hahaha~ agak betuL jugak Lah tuh~

bella said...

CG, u buat bella gelak tergolek2 saMpai jatoh katil la hahahaha. its true man !! kite pning sama u guys

CiK GorGeouS ! said...

beLLa : hahahha~ amboi...haa...jangan nak jatuh katiL sangat La...hehhe~

ABU said...

wah kemain lagi :)

CiK GorGeouS ! said...

abu : hah, kenapee puLee ??? hahaha~