Wednesday, June 22, 2011

oh, otakku~



ASSALAMUALAIKUM !!!
HAPPY WEDNESDAY u aLLsss !!!
sehat tak hari nie ???


*ramai bLogger tengah daLam mood wordLess wednesday, CG tetap dengan word-more everyday, giggLes*


*ok, CG akan tinggaLkan kisah aaron aziz yang buat CG cair tahap Lebur*




oh !! abg aaron memang kachak !! *giggLes, ok...tu jee akan cakap pasaL suami orang itu*


tadi masa tengah mandi, CG tibe2 jek terpikir satu perkaitan...even kedengaran agak biase, tapi ia tetap berLegar daLam kepaLa otak CG dekat setengah hari jugak Laaa...ade beberapa Lah, antaranyee :
  • kaLau anak dara Lewat datang period, mesti menangis...kaLau perempuan dah kawin Lewat datang period, mesti menangis jugak kan... *hahahha, tibe2 bingung*
  • LeLaki yang hisap rokok, akan makan asap yang memudaratkan diri...LeLaki yang baiki motor atau menunggang motor jugak akan makan asap...so, buat apee beLi rokok kene keLuar duit padehaL dapat makan asap free masa bawak motor bagai...kan ?? *tibe2 rase genius*
  • zaman kanak2 kita duLu kan, mesti ade terfikir yang kaLau bersentuhan atau kongsi air Liur boLeh buat perempuan mengandung, kenape fahaman tuh tak dikekaLkan kepada kanak2 zaman sekarang yee supaya diorang tak gataL sangat macam bebudak zaman sekarang ?? *darjah 5 dah gataL ade awek / pakwe wa cakap Lu*
  • kaLau perempuan ade habit suka berLeter dan kaki shopping, kenapee tak boLeh puLak LeLaki ade habit kuat merokok dan kaki boLa ?? *ok, sunggunh takde kaitan*


maybe keLihatan agak bodoh persoaLan dan perkaitan tersebut, tapi tetap menghantui kepaLa otak CG daLam masa setengah hari !!! sekarang CG dah kuburkan kat sini, baru Laaa ringan kepaLa otak...hahahhaa...ade sape nak menjawab or komen ?? siLakan =)




14 comments:

shedameor said...

aah kann. setuju semuanya tapi tak tahu nak jawab ape :)

salemaziz said...

nak jwb pe? err..haha :D

CiK GorGeouS ! said...

shedameor : hahahaha~ setujuk yee...ngee...CG pon tatau apee yang nak di jawab...diserang baLas mungkin~

CiK GorGeouS ! said...

saLemaziz : jawab Lah pape pon....persoaLan banyak tuh~

Amirah Adnan said...

terbaek cik gojes! si kembar name.. hehe! point no 3 tuh mmg tak leh bla.. dulu2, mira salu set mind kalo ckp ngan lelaki boleh ngandung.. hahahahaha! sbb tuh jd anti gile ngan laki zaman sekolah rendah dulu.. hehe..

btw, mira follow cik gojes!:)

CiK GorGeouS ! said...

AA : hahaha...thanxie cik kembar !! hahah~ weLL duLu CG pon ade berfikiran camtuh sampai Laa bLaja sains time tingkatan 3, baru Laa bijak sikit...hehehe~

Amirah Adnan said...

cik kembar!

entry untuk cik kembar.. hehe..

http://cokletwinter.blogspot.com/2011/06/kembar-blogger.html

Cik TeN10 said...

a'ah kan./ betul jugak ape yg CG pk2 kan tu.. plg suka point no 2.. buat ape beli rokok kn.. kl sume lelaki merokok kt dunia ni makan asap pembakaran terbuka dan asap kenderaan mesti krg pencemaran udara.. kih3 aku mmg anti ngn lelaki merokok ! hehh

CiK GorGeouS ! said...

AA : ahahha~ thanxie sayang !!

CiK GorGeouS ! said...

CT : jangan anti...takot kawen kaki rokok nanti...hee~

putroe intan said...

tak tahu nak jawab pe ^^

CiK GorGeouS ! said...

PI : hahhaha~ takpe...CG anggap anda setujuk =)

Kak Sal said...

hehe..apesal lewat dtg piyet mau nanges lak..?? ngeeee

CiK GorGeouS ! said...

KS : haaa...itu yang kitee kene pikirkan same2~