Tuesday, January 31, 2012

hadiah yang doubLe meaning nie....hikkkksss~


eeehhhh, seLaLu kaLau pasangan2 bercinta nie mesti ade bagi hadiah kat pasangan masing2 kan ??? tak kisah Lah mahaL ke murah, janji IKHLAS...hari nie CG ada idea sweet untuk para Lovers *termasuk suami isteri, adik beradik dan sebagainya* apekah itu ??



TADAAAA :

tabung buatan sendiri
cuba Lah bayangkan, kaLau pasangan korang bagi something yang dia buat sendiri, mesti rasa terharu sangat kan ?? *yeah, CG terharu okayy !!* hatta sekeping kad tuLisan tangan si dia jee pun kita akan rasa sweet sangat...sekaLi imbas mesti korang akan kata item di atas adaLah dibeLi dari kedai hadiah, tapi hakikatnya adaLah HANDMADE okayy...

kaLau korang nak tambah Lagi sweet Lagi dengan pasangan korang *khas untuk yang beLum berkahwin* korang boLeh cuba buat nie :

tambah note reminder okayy...sweet giLa !!

hakhakhak...entry terpendek daLam sejarah bLogging *ngeeee* ape2 pun, biLa dah ade TABUNG COMEL HANDMADE nie, semoga rajin Lah CG menabung untuk masa hadapan *hikkkssss*


menabung kan merupakan satu amaLan yang muLia...start now, better LATE than NEVER =)


p/s : kaLau dapat hadiah tabung dari pasangan korang, just ada 2 jee makna yang berLegar daLam otak CG : 

1) ajak sama2 menabung supaya senang dikemudian hari
2) perLi korang supaya jangan BOROS dah


hikkksss~









14 comments:

alif ismail said...

ek...tabung ni macam senang nak kene pecah je..??? hehehe... bagus2... menabung utk masa depan..

cinta siswi said...

selamat menabung CG..hihi..
da ckup duit.. blh kawen cpt2.. ^^

Ayu said...

waaa..hadiah menarik, manfaat dan bermatlamat...knapa la ayu xpernah dpt hadiah mcm cik CG yer...hehehe

nadzirah sofia said...

bole la buat mcm ni jugak pasni..hehe

CiK GorGeouS ! said...

AI : hakhakhak...itu Lah purpose nyee...sesak2 boLeh pecah kan ??? hikksss~

CiK GorGeouS ! said...

CS : bhahahahaha~ doakan Lah yea =)

CiK GorGeouS ! said...

ayu : hahahah~ aLahai...kemain get ready Lah kononnyee nie =)

CiK GorGeouS ! said...

NS : yeah, senang jeee...murah, cantik dan berguna..wiwiwiw~

Nur Aischa said...

wahh mmg menarik!! :D betul juga tu, handmade lagi rasa berharga kan. hee~

CiK GorGeouS ! said...

NA : yeaj !! you are absoLuteLy right !

Yana Libra said...

comel~~ :)

CiK GorGeouS ! said...

YL : hakhakhak..thank you =)

miyra eiya said...

hehe , nice idea CG :)

CiK GorGeouS ! said...

ME : yeah, jimat dan berguna =)