Saturday, January 14, 2012

5 perkara biLa bangun pagi~


biLa bangun dari tidur, CG akan senyum biLa :
  1. dengar suara mak membebeL suruh bangun tido *sepantas kiLat, CG tahu beLiau masih sihat dan bernafas...makanya, Lega*
  2. dengar bunyi enjin kereta ayah *same jugak, then i'LL know he's heaLthy and masih bernafas*
  3. dengar bunyi bunyian burung, azan dan bunyi kereta motor segaLa *at Least i know im stiLL aLive and masih mampu tambah amaLan*
  4. tengok handphone ade text or caLL tapi tak sedar Langsung sebab tidur nyenyak *siLa siLentkan handphone kaLau nak tido nyenyak*
  5. turun2 bawah tengok ade breakfast tatkaLa perut adaLah keLaparan sebab tak dinner pada hari sebeLumnya *hakhakhak, keji punya anak dara*




korang puLak macam mana ???


8 comments:

Puan Gojes said...

bangun pagi mati kipas angin 1st..hehe..morning cik gojes!

CiK GorGeouS ! said...

PG : hakhakhak...pagi2 kan sejuk...morning ! =)

Pezol Stylez said...

@alhamdulillah..everthing okey..

Bluewendy said...

weheee..awesome! wendy pon cam gitu gak.hahaha... yg last tuh..hik3

Mak Usu said...

hahahaha... sama la macam mak usu..bgn2 ja dah da sarapan..punya untung..hahahhaa

CiK GorGeouS ! said...

PS : aLhamduLiLLah...masih okayy semuanya =)

CiK GorGeouS ! said...

bLuewendy : kita serupa =) hikkkss~

CiK GorGeouS ! said...

MU : memang untung sangat~ hakhakhak~ terus kenyang =)