Thursday, January 5, 2012

cucur pisang ke cekodok pisang ??


cuaca kat ampang nie tak menentu,
waLau tak keLuar rumah, perubahan suhu boLeh dirasai..
kepaLa maca, pening2..
tekak dah rasa tak sedap..
mukus dah muLa mencair..
mata dah macam panas2..
badan pun dah agak2 macam dedar..
suhu dahi pun dah macam miLo suam..

mari Lah tidur dengan gaya TIDUR TAK SEDAR DIRI...



ini namanya cekodok pisang...tiba2 macam teringin nak makan...sedia Lah chicken chop sekaLi pun depan mata, tak LaLu Lah sayeeeee....HAKHAKHAK...apakah ini petanda tinggaL 3 jumaat jek ?? ini namanya mengidam tak tentu pasaL...okayy...cukup Lah merepek...mari SAMBUNG TIDUR *bangun semata mata nak update entry, teruk sungguh*


8 comments:

Anis Idayu Muhammad said...

aku panggil jemput2 pisang! :P

sweetbanana said...

Ha'ah..sy pun panggil jemput2 pisang..keke..^^

CiK GorGeouS ! said...

AIM : pon boLeh =)

CiK GorGeouS ! said...

sweetbanana : amboii...mentang2 name dye ade pisang =)

sLpmEpLz™ said...

waaaaa lama xmkn cekodot

CiK GorGeouS ! said...

sLpmepLz : samee Lah kitee =)

oyenks said...

Tengokkkk tuu cakap orang wajib kahwin!
Mirad pun kena kahwin cepat!
One step ahead je lagi. Tunang dah kan? Ehem! :D

Gila la Kak oyen tertinggal! sobs.

Muhammad Faris said...

semua design moden jerk.. kg. tak de ker? :P