Monday, January 23, 2012

jom teka ?? =)


heLLo peopLe...happy hoLiday yawww !! kemain panjang cuti yea korang...weekends straight sambung cuti TAHUN BARU CINA...kompon Lepas nie Liat jek kan nak masuk kerja baLik ?? *hikkssss*

dikesempatan ini, CG nak wish happy hoLiday untuk mereka yang bercuti terutama para cikgu and budak2 sekoLah *diorang cuti seminggu okayy* dan tak ketinggaLan kawan2 berbangsa tiongha, GONG XI FA CAI...may 2012 bring prosperity and good Luck to aLL of you =)


meanwhiLe...


cube teka CG ambiL gambar nie kat mane...




sape dapat jawab secara tepat atau hampir tepat, CG akan Letak entry review bLog dia kat entry teratas CG seLama SEMINGGU *hikksss* first correct answer okayy !!




p/s : masih keLetihan untuk taip entry yang berkuaLiti...harap bersabar okayy para paparazzi =)



13 comments:

cikghah said...

dekat jepun. ahakks. :)

Dashura said...

Salam..wah, soalan yang begitu susah :)
Harap2 betul :)
kat China.

zuk zuhaiza said...

saya tahu saya thu.
cik gojes amik gambar tepi pokok bunga pink yang diletakkan di suatu tempat dalam ini bumi. ehehee

takkan planet zuhal plak kan. uhuks

Cik Oda Gelang said...

kat depan uma cik gojes...errkk??

Onitsuka_hana said...

kat tempat kerja :)

Fafa said...

kat hospital kot. erk ??

CiK GorGeouS ! said...

acaner nie, sorang pon tak dapat jawab betuL...siLa cuba Lagi yea...bagi nama tempat sekaLik kaLau boLeh =)

syieda ;) said...

hmm.. payah kut nak teka. tapi syieda rasa kat hotel kot. kat area lobby ke. yela, skang kan holiday :)

*konfem salah ni. haha :D

.: mama lynn :. said...

hahah cam kat food court je. tul tak

.: mama lynn :. said...

hahah cam kat food court je. tul tak

Nysa Blurp ! said...

Depan tutti fruiti xD Haha

*belasah je jawapan.

Kamikongsi said...

Pergh. banyak jugak teguran untuk lelaki dalam surat dari seorang perempuan. Ni mesti teguran untuk lelaki yang jenis "i raba sebab i sayang" tak pun jenis lelaki yang rasa dirinya perfect or lelaki yang perasan hebat sangat. Apapun pada para wanita di luar sana, korang jangan risau. tak semua lelaki macam tu. macam aku. kui3

CiK GorGeouS ! said...

KK : untung Lah kaLau LeLaki semua macam anda okayy =)