Wednesday, January 11, 2012

meh sini, tiru macam saya =)


weehooo...actuaLLy ramai puLak yang bertanya pada CG macam mana CG pakai shawL daLam gambar2 CG pegi berjimba jimba dengan kawan2 hari itu...ramai jugak yang mintak tutoriaL bagai TAPI...........


jujur Lah cakap kan, CG bukan jenis yang buat2 tutoriaL...tak pandai Laa sayangssss....so, kat sini CG berusaha cari tutoriaL yang CG guna pakai daLam menggayakan shawL seperti hari itu kat youtube...seLebihnya, korang pandai2 Lah sesuaikan ikut citarasa korang...ini just basic okayy =)





so acaner ?? hopefuLLy korang semua puas hati okayy ?? so, Lepas nie sesape yang mintak tutoriaL nie boLeh Lah pegi try2 buat and boLeh tampiL gojes macam CG...hikkkssss~

akhir kata :


BILA KORANG RASA DIRI KORANG CANTIK, SEMUA ORANG AKAN NAMPAK YANG KORANG CANTIK...PERCAYALAH...


6 comments:

COOL RC STORE said...

pegi berjimba-jimba..cute2...hik2..;)

CekbOlat-bOlat said...

CG cuteee =)

CiK GorGeouS ! said...

CRS : hakhakhak...yeah !! mari berjimba~

CiK GorGeouS ! said...

cekboLat-boLat : oh my, terima kasih memuji..pinjaman aLLah jee nie =)

Aien Not Alien said...

pandai CG pakai ek..kalau saya pakai terasa macam ada selimut atas kepala je...huhuhu..

CiK GorGeouS ! said...

ANA : muLe2 macam tak seLesa sangat, tapi Lame2 cekap Lah...tricknyee : b4 nak pakai gi majLis, try Lah sehari sebeLum tuh...cari gaya yang paLing seLesa~