Friday, February 3, 2012

bengkak pipi =)


heLLo peopLe !!! eheemmm, mood tempek entry takde Lah puLak LateLy dek kerana keputusan IDEA serta kesihatan yang tak berapa mengizinkan...nanti taip entry takde motif, tak syok puLak kan...


motiff tempek gambar sebesar2 aLam ???


saje nak tayang betapa muka sudah sebuLat pinggan dah...nampak tak pipi tuh ?? kembang semacam kan...weLL, tu bukan tembam tau !! itu BENGKAK ~ *hekhekhek*

actuaLLy CG macam daLam minggu SAKIT Lah jugak kan...start dengan rase2 macam nak demam, membawak kepada sakit gegendang teLinga...dah jumpe doktor, baLik rumah and makan ubat semua tiba2 puLak sakit gigi...homaiiii~ sekarang nie puLak dok tekan2 kat area bawah pipi and dekat2 area Leher and rasa sakit macam nak dapat BEGUK a.k.a BENGKAK CANTIK...

oh no !! sakit gigi ditambah bengkak puLak, memang awesome sangat Lah kan !! dah 2 hari teLan painkiLLer sementara menunggu nak pegi dentist on friday...hopefuLLy semuanya akan okayy...this weekend CG nak ke perak sebab ade wedding invitation...tak nak Lah sakit puLak during my stay kat sana, tak enjoy puLak nanti...tapi takpe Lah...apeLah nikmat sihat tanpa sakit kan ?? Lagipun, sakit itu penghapus dosa keciL *kaLau tak mengeLuh Lah yea*

so, doakan Lah nanti jumpe dentist takde pape yang memudaratkan okayy ?? seLamat bercuti panjang okayy *sampai hari seLasa tuh, bagi state yang ambiL cuti thaipusam* tak Lupa jugak, saLam mauLidurrasuL yang jatuh pada hari ahad nie, 5 feb 2012...nanti CG akan buat Liputan pasaL wedding kawan satu batch CG masa kat SERATAS okayy...tiLL then, Love ya !! =)

18 comments:

zOeY zAu YaH said...

musim sakit erk..siannya.

CiK GorGeouS ! said...

ZZY : agaknyeeLah kn...mmg tgh musim =)

coklatberapi said...

cepat sembuh ye cik gojes..:)

Errah said...

jaga diri leklok

CiK GorGeouS ! said...

cokLatberapi : terima kasih =)

CiK GorGeouS ! said...

errah : hikss, insyaaLLah...you too !

DAYANG. said...

get well soon ye CG :)

S H I T E Q said...

get well soon yepp! :D

aReLaN said...

get well k.saya ni lagi la.bengkak di perut.waaaaaaa...bila la nak hilang keboroian ini

Nur Aischa said...

semoga cpt sembuh kak cg. rajin2 mkn ubat ya :)

CiK GorGeouS ! said...

Dayang : thank you darLinx..

CiK GorGeouS ! said...

Shiteq : hohoho..terima kasih..

CiK GorGeouS ! said...

AreLan : tu tak dapek den nak noLongnye..

CiK GorGeouS ! said...

NA : ohoiii..terharu..sobbbssss....hikhikhim

C i k P i p i T e m b a m said...

attototo.. siannye dia,, takpe rehat k.. nnt dh sihat blogging balik.. selamat berehat... get well soon ya !

CiK GorGeouS ! said...

CPT : hekhekhek..ngengade Lebih nie...btw, thank you =)

NUR SABRINA FIRZANAH said...

kesian KAK CG , banyak berehat k :)

CiK GorGeouS ! said...

NSF : thanxie...aLhamduLILLah dah sihat ! =)