Thursday, February 23, 2012

si kayu cuba menjadi romantik, LOL !


heyho peopLe...hari ini adaLah hari meroyan taip entry banyak2 *padehaL tak ramai pon baca* tapi tetap nak menaip jugak membaLas dendam dek kerana kering idea...but today, CG tiba2 macam nak share something dengan korang2 yang membaca nie...

okay, seperti yang diketahui umum, CG dah pun kembaLi ke batu pahat menyambung tugas sebagai seorang peLajar dan seorang penuntut iLmu dunia *ayat nak bunga bagai puLak kan* dan seperti yang diketahui umum jugak, mr.boyfie teLah ditinggaLkan di kuaLa Lumpur bandar metropoLitan sana...rasakan, biar dia hidup tanpa CG di sisi *bajet macam time ade kat kL beLiau ade kat sebeLah 24/7 Lah puLak kan* before baLik hari tu pun memang tak pegi jumpa mr.boyfie pun gara2 beLiau sibuk bekerja dan CG sibuk menghabiskan sisa2 cuti...hokhokhok~

amaran : sape rasa tak suka baca kisah Lovey dovey orang, boLeh tamatkan pembacaan anda...segaLa keceLakaan atau kemaLangan jiwa seLepas membaca entry ini adaLah tanggungjawab sendiri *terima kasih*


nak dijadikan cerita...petang tadi CG dapat text dari mr.boyfie

(mr.boyfie : MB, cik gojes : CG)


MB : finally missing u here :'( *masaLahnye dia kata finaLLy, dats mean seLama nie tak rindu Lah kan, sengaL*

CG : meroyan kah ??

MB : demyu, xrmntk lgsg ! lol !

CG : kau yg ajr aku jd prmpn hti batu..lololo~

MB : hvng thought 2 go bp diz weekend..free x ?

CG : event ap ??

MB : meet u and da gang, perhaps ?

CG : haha, xpyh..bz, ad seminar and things diz weekend..

MB : ok, next weekend ?

CG : jadah ape gedik sgt nk dtg bp nie ?? bp xde pape pon, dok umh diam2..

MB : rindu..........................................mungkin ? XD

CG : smpn je lah duit tol n mnyk tuh bt belanja kawen nnti...xckp duit, xmau tlg !

MB : mcm bcinta dgn kayu ! hoh..

CG : ok

Long pause..........


MB : ok, aku kmpl rndu..blk kl, aku hntr rmbongan terus !

CG : siLakan..pakcik adnan dah sediakan list bajet kawen ank beliau...beliau bhajat nk bt lucky draw...mampu ??

MB : errr errr errr...cancel dating utk 2 thn... (smbl korek2 tbg)

CG : good !

MB : adk blk cti nnti kte ajk dia kuar skali..dia lh blnje kn...

CG : elk sgt lh pau adk..bdk 2 lari rmh bru tahu

MB : u r da one who make me suffer..

CG : pehal plak ??

MB : suffering of missing u badly !

CG : bongek ! sdh lh, nk bwk moto...kenyit2 mata kat mat2 rempit hensem, rawwrr~

MB : scenery kat sg nie lg syok...cuci mata tgk awek pki hot pants kat mall..awwuummm~


terasa kadang2 macam berkawan dengan budak tak cukup umur yang mahukan perhatian yee dak ?? sakit jiwa dengan orang tua terasa muda itu...hokhokhok...tapi, Last2 mr.boyfie mengaLah jugak sebab Lepas maghrib tadi he texted me back and tiba2 rase nak senyum sampai teLinga :

'4 now, i think u can go nowhere, coz u're stuck in my mind . seriously, me missing u badly . tc of ur health n jgn nk mengada sgt jd bdk nkl lg . hurry n finish up ur study so dat there's no more excuse of u're being far away from me . gudnyte gila !'

hakhakhak...kaLau ade yang menyampah dan rasa nak muntah, siLakan...i'm just sharing *hiksss, muka tak bersaLah*



4 comments:

inche hlovate said...

sweet la..nak jugakkkk

CiK GorGeouS ! said...

IH : hakhakhak~ amekkk~

dexter's laboratory said...

waduhh ,bagi tips lah CG mcm mane anda dapat boyfie macam niy. wah ,siyesly ,sho sho jeles ! hehuuu

CiK GorGeouS ! said...

DL : tipss eh ?? aLahai, CG pon tatau dari mana aien nie muncuL...aLa, sape2 pon boLeh jadi macam nie...didik jee dye...bhahha~